Selasa, 29 Januari 2013

TERIMA KASIH BATA

Assalamualaikum..

Tetiba jer dapat hadiah dari Bata..Ini semua berpunca dari tahun lepas, lepas aku beli kasut secara Online dengan bata.com.my.. dan aku pun ada ceritakan di SINI.

Dan kasut-kasut yang aku beli pun ada aku ceritakan kat SINI.

Tiba-tiba, hari Rabu lepas, aku dapat surat dari Bata..hairan jugak aku...




Bila dah dibuka..ooo..hadiah rupanya..iaitu Complimentary Starbuck Card yang bernilai RM20..



Biarpun takdelah mahal mana, aku tetap bersyukur..sebab aku tak harap pun, tiba-tiba aje dapat..Alhamdulillah la...

Cumanya sekarang..aku mula berfikir..bilalah agaknya aku boleh guna kad ni...Mana ada Starbuck kat Alor Star ni..Nama aje Alor Star......Star ada...tapi Buck nye tak ada..

Hampa...

Simpan ajelah buat kenang-kenangan..

Apepun terima kasih ye Bata..


7 ulasan:

  1. wah.. sgt best :)
    kena beli online gak lah cam nih
    sbb beli offline x da pun.. huhuh

    BalasPadam
  2. munna suka beli kasut bata.... tahan juga.... kasut/ selipar utk anak2 pun beli dari bata ...

    BalasPadam
  3. As salam PB,

    Thanks ya masih sudi menjenguk Marya w/pun saya jarang bertandang ke sini lately... :)

    Di Peru ni pun ada kasut BATA, agak terkenal juga jenama ni di sini :)))

    Nnt bolehlah try beli on9 klau balik nnt... Suka pkai bata sebab comfort sgt lagi2 bila time preggy :)

    BalasPadam
  4. Starbuck tu konon citer, ramai dah boikot sebab itu produk Israel. heheheh

    BalasPadam
  5. salam sis..
    hmm..xpenah shopping bata on9..
    alhamdulillah...rezeki tu... hihi..simpan la voucher tu..kot2 luar dr alor star ade plk terjumpa buck nye.. hihi.. :)
    tahniah akak :)

    BalasPadam
  6. Salam Kak..
    Nisah belum lagi pernah beli kat bata..
    dulu gian beli kat Zalora. skang dah mula beli balik kat kedai.. hehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...