Rabu, 23 Januari 2013

GOMBUG??? APA BENDA NI???

Assalamualaikum..

Minggu lepas aku ada terima 1 komen dari seseorang yang aku tak tahu siapa dan kome itu langsung takde kena mengena dengan entri aku. Mujurlah aku dah set semua komen yang masuk hanya akan appear lepas aku approve sahaja..

*left click untuk besarkan 

"Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya... SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya... Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang tentang..."


Aku rasa pelik dan aku klik la nama profile blog tu.. Gombug namanya..skrin dibawah ni yang keluar..



Tiada maklumat..aku klik lagi nama blog tu,..tengok apa yang keluar

Apa ni???Blog kosong??

Aku terus spamkan saja komen ini. Kepada owner blog ini kalau perbuatan itu anda tidak salah, sila jelaskan  apa maksud anda.

Anda siapa? Apa tujuan anda?

Ada sape-sape tak lagi yang dapat benda yang aku dapat ni??? atau..ada sape-sape yang boleh explain kat aku???

Serius aku tak suka dengan apa yang jadi ni..baca komen dari annoynimus yang sah-sah penakut untuk munculkan diri itu adalah perbuatan yang membuang masa aku. Apa niat dia sebenarnya..

12 ulasan:

  1. spam la tu.. gune akaun plsu utk sbrkn sesuatu

    BalasPadam
  2. eh..saya pon dapat jugak... mujur x approve komen dia

    BalasPadam
  3. erhmmmm pemilik Gombug, jangan nak buat onar..

    BalasPadam
  4. pelikkan.baca email dia pn pening..

    BalasPadam
  5. hurmm..so far x pernah dapat lg..tersalah hantar/komen kot..tp x takkan lah kan..ke saja2 nak menyelit..

    BalasPadam
  6. salam sis..
    smpai sekarang ni pun cma ade dpt komen2 yg lari tajuk..rasanya spam..
    huhuh..sabar je la.

    BalasPadam
  7. Biasanya mereka kena juga register nama bila nak komen kat blog yang sudah setting Anon TAK boleh komen.

    Mereka tiada blog, tetapi ada akaun. Ini perkara biasa.

    Motif komen? Pelik nyaaa...

    BalasPadam
  8. tak pernah dapat lagi.. rasenye spam la kot.. tapi ape motifnye? salam kenal dari fifi..

    BalasPadam
  9. assalamualaikum pen biru...yer la mmg menakutkan jer...:)

    BalasPadam
  10. tak payah layan . tak de keje agaknye

    BalasPadam
  11. selalu dapat gombug ni.. dia selalu comment di bawah entri2 yang ramai pembaca..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...