MANIK&LABUCI 2011

Assalamulaikum...
Selamat Datang ke "Halaman Manik vs Labuci".
Di sini dirangkumkan semua sekali entry mengenai jahitan manik dan labuci yang telah aku ceburi hampir 2 tahun..
Bab harga yang selalu orang tanya. Harga aku tak la mahal macam kat butik nun. Murah aje. Kalau sapa-sapa nak yang murah lagi boleh, tapi manik yang digunakan pun murah jugakla. So pikirla banyak kali sebab sayang kain je kalau guna manik murah. Aku guna manik Apple dan Miyuki. Semua dari Jepun yang aku beli di kedai cina. Ok. Harga aku berdasarkan harga manik dan kesusahpayahan aku kena menjahit.
Kebanyakkan tanya harga dan minta aku bagitau berapa harganya. Susah sikit sebab semuanya dikira berdasarkan berapa bungkus manik yang diguna, berapa susahnya nak dijahit, tapi jangan risaula,harga murah dari butik atau kedai jahit. Kalau jahit kat tangan bodo-bodo tu dan guna dalam 2 bungkus manik, harganya dalam RM15 camtula. Lagi banyak manik digunakan dan lagi rumit nak jahit, harga tu up la sikit. Berpinau jugak mata tu..hehehe.
Kalau nak tau pasal harga , sila tengok di ---> KLIK SINI
Sapa nak murah lagi, hantar 5pasang baju, aku bagila diskaun iaitu Free Postage. Kalau kurang dari tu kos mengepos balik, pelanggan kena bayarla. Sapa-sapa nak hantar tu,berpakat-pakatla dengan kawan-kawan. Hantar banyak,boleh jimat sikit. Kos pos RM7-RM10 jer tambahnya. Jangan risaula. Aku keja gomen,takkan aku nak naya orang pulak. Aku pun cari makan maaa..ok. Jom la jamu mata dengan beberapa rekaan aku nih. Kalau cantik, timakasih le.Kalau tak cantik , tak pe. Nanti aku buat sampai cantik. Aku pun sedang belajar lagi.

So disini aku letak semua sekali gambar design-design yang telah aku buat . Untuk keterangan cerita lanjut bagi setiap design..sila tengok side bar sebelah kanan blog ini, atas tajuk Manik vs Labuci juga..dari Part 1 hinggalah part yang ntah keberapa..semuanya ada di situ. Halaman ini untuk memudahkan orang nak tengok design sekali harung je..
ok..selamat menjamu mata...

































































Kepada yang berminat, boleh call atau sms 0125677630(Ana)..jangan malu-malu ye..

6 ulasan:

  1. AS SALAM....memang berbakat

    BalasPadam
  2. waalaikumsalam..tq ye..kalau perlukan khidmat saya, jgn segan2 pulak nak bgtau..hehehe

    BalasPadam
  3. cantik2 lah.. nanti2 boleh sy hantar 5 psg baju jg..;)

    BalasPadam
  4. nur easy:,..jgn kata 5, 10 pun bleh cik..kecik tapak tgn, tapak stadium sy tadahkan..ngehehegeh

    BalasPadam
  5. nk belajar buat manik.....blh x pen biru?

    BalasPadam
  6. salam kakak nk belajar wat manik....blh x?

    BalasPadam

UNTUK KOMEN ANDA AKAN DITAPIS DAHULU..YANG BERSIH2 AJE BARU ADA KAT SINI ;)

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...