HOMESTAY CAMERON HIGHLANDS

Assalamualaikum...

Kepada yang ingin bercuti sekeluarga ke Cameron Highlands pada bila-bila masa, anda bolehlah menginap di Homestay yang selesa ini. Ada 2 homestay yang boleh anda pilih mengikut kemampuan dan bajet anda.

Homestay - Apartment Greenhills, Tanah Rata.
 (Berhampiran Hotel Herritage)
RM280 semalam
3bilik tidur, 2 bilik air
Astro

Pemandangan dari luar kawasan apartment

Dari bilik homestay

Bilik tidur utama : 1katil Queen, 1katil Single dan bilik air

Bilik tidur 2 : 2katil Queen

Bilik tidur 3 : 2katil Queen

Ruang tamu : Kemudahan Astro disediakan 

Dapur :  Kemudahan memasak

Bagi yang inginkan ketenangan dan datang bersama keluarga 10-12 orang, ada dicadangkan memilih homestay ini. Pemandangan yang cantik dan suasana tenang dan damai.


Homestay 2 : Flat Wisma Muhibah, Pekan Brinchang.
RM200 semalam
2bilik tidur, 1 bilik air
Astro
Kawasan hadapan (parking)

 Bilik Tidur Utama : 2 katil Queen

Bilik Tidur 2 : 1 katil King, 1 katil Single

Ruang Tamu : Kemudahan Astro

Dapur : Kemudahan memasak

Bagi yang ingin bercuti bersama keluarga yang kecil 6-8orang dan ingin membeli-belah dengan mudah, anda dicadangkan untuk menginap di homestay ini. Lokasinya yang berada di tengah-tengah Pekan Brinchang, hanya memerlukan beberapa minit perjalanan ke Tapak Pasar Malam Brinchang, Cactus Valley dan Ladang Strawberri serta ke gerai dan arkid jualan serta Medan Selera Brinchang.

*homestay ini tidak mempunyai air-cond atau kipas. Harap maklum :)

Pada yang berminat, sila buat tempahan awal. Untuk maklumat, pertanyaan lanjut dan tempahan,
  sila hubungi owner Homestay ini sendiri :
 Mr.Zarul : 012-5336959(call/sms)
sekiranya tiada jawapan atau voicemail..sila hubungi semula (mungkin beliau berada di kawasan yang tiada coverage..maklumlah..Cameron Highands kan gunung...ok..)

Sebarang BOOKING dan PERTANYAAN hendaklah terus hubungi nombor di atas. Harap Maklum..

35 ulasan:

  1. salam camna nk book bilik ye..pada 16 sept 2012..

    BalasPadam
  2. yanie..sila call 012-5336959.ni no owner homestay ni

    BalasPadam
  3. knape call owner voice mail nak buat pertanyaan ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. fairuzan..cuba call balik malam ni. mungkin dia ada d kwsn yg xde coverage..cameron highlands ni bukan semua tempat ada coverage.

      Padam
  4. salam nak tanya en zarul ni mmg owner homeystay ni ke....

    BalasPadam
  5. salam nak tanya en zarul ni owner greenhill apartment ni ker....tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. rosidah..ok dan tak bising..ye en.zarul owner hmstay ni.boleh call dia ye

      Padam
  6. ada kosong tak utk 26 april-28 april 2013?

    BalasPadam
  7. salam,ade kosong tak 24 mei- 26 mei 2013?

    BalasPadam
  8. salam,

    ade kosong tak untuk 24 mei - 26 mei 2013?

    tq

    BalasPadam
  9. salam,ade kosong tak 24 mei- 26 mei 2013?

    BalasPadam
  10. salam.. pd 7hb.dec 2013 dpan ada kekosongan lg x.. tk.

    BalasPadam
  11. salam.pd 7hb 12,2013 ada kekosongan lg ker.. tk.

    BalasPadam
  12. mungkin boleh promosi homestay ni kat cari-homestay.com

    BalasPadam
  13. Salam, nak tnya rumah/flat tu friendly utk OKU x? sbb my dad pakai wheelchair so susah sket nk cari yg sesuai.

    BalasPadam
  14. Assalam ade kosong x 6,7 Jun. ..?

    BalasPadam
  15. salam sy try kol tk dapat n text tk reply.
    nk booking utk 2 aug. tqtqtq

    BalasPadam
  16. Very fast reply dr en. Zarul. Xsabar pulak nak p. Hehe

    BalasPadam
  17. Assalam.. masih ada lg tak kekosongan pd 30.8 ni tuan?

    BalasPadam
  18. as-salam. sy ingin bertanya andai ada kekosongan rumah flat pada 13-15 Sept ini? amat terdesak mencari penginapan di kala cuti sekolah.

    BalasPadam
  19. Slm sy nk tnya 18 hgga 19oct ni ada homesty kosong tak?

    BalasPadam
  20. Slm sy nk tnya 18 hgga 19oct ni ada homesty kosong tak?

    BalasPadam
  21. Nak tanya ni.. homestay ni tingkat brp?

    BalasPadam
  22. Salam kami baru blk dr Cameron dan sewa kt homestay nI.. memang best.. rumahnya luas dan selesa.. homestay ni di tngkt 3 tp jgn risau ada lif x perlu susah panjat anak tangga.. cuma yg xda di homestay ni tuala kn bawa sendiri.peti sejuk juga x disediakn.. seterika pun x disediakn (tp klu ada permintaan br ada

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk makluman..seterika dan tuala pernah disediakan..tapi hampir 80% tetamu mencuri semua barang tersebut..jangan pelik. sudu pun diorang rembat..

      Padam
  23. ader kosong x 31 oct ni. 7 dewasa 4 knk2

    BalasPadam
  24. As salam.. ad kosong lagi x 8.9.2.2016 ni.??

    BalasPadam
  25. As salam.. ad kosong lagi x 8.9.2.2016 ni.??

    BalasPadam
  26. Salam..nak tanya utuk tarikh 26/02/2016 - 28/06/2016 masih ada kosong lagi tak?

    BalasPadam
  27. Salam ada kosong lagi tak untuk 26/2/16 - 28/2/16?

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...