Ahad, 6 Januari 2013

PAKEJ KOMUNIKASI BELIA REBAT RM200

Assalamualaikum..

Walaupun aku bukan belia 31 tahun ke bawah, tapi aku yang excited nak tolong dftarkan secara online untuk adik dan anak sedara aku..dah banyak malam aku cuba sebab siangnya punya lah susah nak masuk web tu..dah isi form pun tunggu berjam-jam tak jadi apa.

Aku pun ambik keputusan untuk daftar malam-malam buta . Lepas aku menjahit dalam pukul 3.40pg..aku pun masuk web ini.

*sila left click untuk besarkan gambar..



Lepas klik  icon Pakej Komunikasi Belia tu..dapatlah skrin ini..




Lepas tu aku pun kliklah icon Borang Permohonan Dalam Talian :Pekerja tu sebab aku nak buat untuk adik aku dulu..sekali skrin ni yang keluar..


wah ..rajin betul staff IT SKMM ni buat kerja malam-malam ye..pukul 11malam hingga 7 pagi..ke server yang diorang guna tu cap ayam??

3 malam berturut-turut aku try..skrin yang sama juga keluar..fed-up la pulak!

Keesokkannya aku try buat ..siang hari ye..tengok apa yang aku dapat..

sakit pulak hati aku..

3 ulasan:

  1. saya tak layak ...uhuuuk. Sedih

    BalasPadam
  2. mesti ramai yang memohon lah tu...sabar yo...:)

    BalasPadam
  3. saya baru memohon....boleh ja

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...