Rabu, 9 Januari 2013

JOM CHECK HP!

Assalamualaikum..

Perkongsian..

Setiap orang ada telefon bimbit @ telefon tangan @ smart phone atau apa-apa saja yang digunakan untuk telefon @ sms orang. Tak kira dari yang kaya atau yang sederhana, malah yang miskin pun paling-paling koman mesti ada sebijik..kan? Budak sekolah pun dah ada.

Jom kita buang masa dengan check handphone..

Memula .. taip *#06#
Pastu akan keluar no. IMEI..

Pastu korang klik link ini  ANALISIS IMEI NUMBER

Skrin ni akan keluar..
masukkan no IMEI tadi..nah..inilah detail handphone anda

Selamat Mencuba..!!!

4 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...