Ahad, 27 Januari 2013

PEARL TABUR - CRUMBLE 19

Assalamualaikum..

Maaf lah pada yang tak minat dengan entri bab-bab manik ni. Tapi inilah salah 1 punca pendapatan yang membuatkan aku mampu tengok negara orang . Bermula dari suka-suka..akhirnya jadi sumber pendapatan waluapun aku sebenarnya bekerja office hour. 

Inilah rezeki atas keringat..

Baju seterusnya adalah juga diminta jahit crumble.




Pelanggan ini telah menghantar 4 pasang baju..dan ini salah 1 darinya. Yang lainnya masih dalam proses..harap beliau bersabar. Aku tak reti nak jahit kelam kabut..nanti jahitan tak kemas dan tak elok..so sabar ye..

Esok ada lagi hasil jahitan yang sudah siap yang aku nak kongsikan di blog musyuk ini..pada yang boring..maaf lah ye..apa nak buat..ini blog tukang jahit manik..

Adeus!!!



9 ulasan:

  1. cantik ! suke tengok, nak jahit xreti. huhu

    BalasPadam
  2. saya suka tengok :D mmg cantik.

    BalasPadam
  3. cantik kak..saya minat jugak jahit manik2 nie. saja suke2..

    BalasPadam
  4. salam...kalau nk tempah boleh ker??

    BalasPadam
  5. salam kak...
    mmg cantik..
    akak terima tempahan dari luar alor star tak..?
    minat pulak cma tgk jenis crumble ni...
    akak..email cma harga utk crumble kat baju kurung (tangan)
    hasimah@sunway.edu.my

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...