Jumaat, 7 September 2012

KASUT BATA SUDAH SAMPAI

Assalamualaikum..

Masih ingat lagi dengan entri aku pasal KEDAI BATA ONLINE yang aku buat entrinya tempohari??..Aku oder pada hari 28 Ogos (Selasa). Hari Khamis 30 Ogos sampai la kasut tu ke ofis aku. Tapi aku sedang bercuti ke Sedim (entrinya akan di uploadkan kemudian). So hari Isnin September lah baru aku dapat pegang kasut-kasut baru aku.. Meh sini nak tunjukkat korang...


 3 kotak semuanya di poslaju..

 Snickers ni memang best..ringan jer..

 Inilah kasut yang paling aku nak...sedap dipakai untuk jalan-jalan makan angin nanti

Ini kononnya untuk di ganyah ke ofis jer

 3 pasang semuanya..

Harga??? Pada aku amat murah berbanding dengan beli di kedai..Semua sekali RM 113.40. Kalau beli melalui online ni memang kos pos adalah FREE. Kalau korang nak beli murah elok beli sekarang sebab BATA ONLINE tengah buat promosi hingga 30 September ni..ada offer diskaun 30% kalau beli 3 pasang kasut.

Jom beli..bukannye rugi pun..Adeus!!!

*iklan ini tidak dibayar atau ditaja oleh BATA

4 ulasan:

  1. bata dh ade online?..maju..hehehe..senang je kan xyah nak kuar2..;D

    BalasPadam
  2. baru tau bata boleh beli online...

    BalasPadam
  3. senangkan beli online eh akak..beli kasut bata nie berbaloi tahan lama...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum pen biru...wah semuanya cantik2 la...:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...