Selasa, 13 Mac 2012

ULANGTAHUN...TAHUNULANG?

Assalamualaikum..

Hari ni 13.03.2010 buat pertama kalinya aku berentri di alam siber ni..dengan menggunakan url penbirumenulis.blogspot.com dan juga memperkenalkan diri sebagai Penbiru. Dan entri PERTAMA mula menyesakkan lagi enjin carian google dengan cerita ceriti, manik dan labuci dan apa-apa aja yang aku meraban2 kat sini.

*gambo dr gugel jer

Ahli Mesyuarat Tingkap (AMT) aku (korang lah tu) tak dela seramai blogger lain. Dalam setahun jer dah beratus-ratus follower. Macam aku pulak..macam yang korang tengok le..tak pela tak ramai pun, at least aku boleh betul-betul kenal dengan setiap AMT aku, kalau ramai sangat nanti aku pulak yang tak kenal ..heheh..

Terima kasih pada korang semua AMT aku yang disayangi sekalian. Tanpa korang, blog aku ni seumpama bercakap sorag-sorang atau bercakap dengan skrin lappy jer. Takde la aku kesunyian di alam internet ni. Terima kasih pada semua ye..sayang korang!!

8 ulasan:

  1. dah setahun ye..kita tunggu bulan 5...hehehe..happy anniversary!!!

    BalasPadam
  2. happy anniversary penbiru.com ..:)..dah 2 tahun dah ya..kejap jer masa berlalu..

    BalasPadam
  3. Baru 2 tahun tp dah byk N3, Heppy anibeseri yek...:)

    BalasPadam
  4. selamat ulangtahun pen biru.....

    BalasPadam
  5. Selamat ulng thn ke 2 ya...teruskan mnulis dan ltk gambaq manik yg lawa2 tu..:)

    BalasPadam
  6. selamat ulangtahun pen biru..dh dua tahun rupanya..lg tua dr blog sy..:)

    BalasPadam
  7. asalam.
    hari ini, bayar new insuran kereta dan rtax. Wah tuan blog selamat ualang tahun blong anda ya..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...