Ahad, 13 Mac 2011

Mukadimah Pen Biru...

Assalamualaikum...

Apa yang nak dimulakan? Pen Biru baru belajar menulis..jangan salah faham.."baru belajar menulis blog". Bukan baru nak mengenal ABC. Dulu dah ada blog,tapi kerana kekangan waktu aku xsempat nak tulis apa-apa , lastly sampai terlupa email dan password ..hahaha..

Member kamceng aku tu si Cuda http://love-life-cuda.blogspot.com/ rajin betoi dia menulis. Berabuk speaking.Maklumlah lecturer BI. Mana aci..aku pun nak lawan dia la.Tapi aku tulis melayu dah le. Xde pun mat salleh sesat nak baca blog aku..ahaks!!!

So..planning untuk tahun ni..banyaknya program jejalan makan angin perabih duit. Nanti bila aku dah balik dari melencong tu,aku akan ceciter kat sini. Sape nak baca ..bacelah..sape x mo bace pun xpe.Aku anggap je kat sini tempat aku nak luah apa yang terbuku di hati dan lebih baik dari aku bercakap sengsorang..kurang sikit stress aku.Ok..thats all for today..Arios!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...