Isnin, 28 Mac 2011

2 Hari Lagi...

Assalamualaikum..

Emm,...sebelum mulakan keja, nak jugak update blog aku.Nak upload gambar,xsempat la pulak.Tulis ajelah. Dalam perkiraan lagi 2 hari la aku nak ke Medan. Semalam aku p la kat tour agency tu -Persona Holiday. Lepas bayar itu dan ini, staf dia sempat lagi bagi khidmat nasihat.Maklumla 1st expirient nak p indon. Macam2 tips la dia turunkan kat aku.Lama la jugak.Bagus jugak agensi ni.At least masa aku dah sampai sana nanti tak la aku terkapa2 tak tau apa.Bagus betoi la..Masa nak balik tu, siap bagi beg lagi.Kira okla dengan harga yang murah tu.RM370 (ground+entrence fee+food+tipping guide)..ha.complete set la kata aku.

So sapa2 yang lepas ni rasa nak p bejalan makan hangin tu aku rasa better la p kat agensi tu.Bukan nak promote , tapi aku crita benda betol dan baik.Xda aku dapat komisen pun..Yang baik aku kongsi2 la.Yang tak baik pun aku kongsi jugak.Jadikan pengajaran.

Semalam kak cik aku call.Sempat la aku bersembang dengan My Hero. Kesian, tak berapa sihat.so x da la sepetah dulu."Nanti mak balik medan,mak p tengok abang ok.."dia pun jawab "mak!" sepatah tu ja kluar..aduh sedih la pulak..

Ok la dah tak ada apa aku nak tulis.Aku nak buat keja dah pukul 8 ni.Apa2 nanti aku update kemudian.Tapi yang nyata, aura nak ke medan tak sehebat nak ke Beijing..dan sibuk riki baju sejuk..haha..Arios!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...