Khamis, 24 Mac 2011

LAST-LAST PAKEJ JUGAK!!

Assalamualaikum

Cite hari ini.Setelah sakit kepala nasib baik la aku terjumpa agensi ni Pesona Holiday Sdn. Bhd.. sembang punya sembang,kecek punya kecek at last dia bagi harga RM370 untuk 3 hari 2 malam, untuk semua sekali (per head) .Harga termasuk hotel, makan, tour guide, enterence fee dan jugak guide tipping. Puas hati dah x yah pikir apa2 dah. Hari tu ya2 nak p sendiri .Aku dah jumpa hotel dan orang untuk guide dengan2 van sekali. Kira p kira mai baru jatuh RM250 sorang.EEEhhh..nyampah plak aku orang banyak akai.So,final decision, p pakej jugak.

Kepada sesiapa yang nak try tour agency ni..ambik no tel ni: 067338487 atau email personaholiday@yahoo.com .Bukan aku nak kempen,tapi 4 dari tour agency, depa ni yang paling murah. Asari Murni, Al-Nile semuanya RM430++. Kalau dengan Pesona Holiday ni harga RM430++ tu dah boleh p yang 4hari 3malam.

http://www.personaholiday.com/



Nasib baikle bestfriend aku ok ja. X pe la ida,nanti kita p beijing,2 orang kita ja.Senang hati.Ok la.Pada aku semua dah settle. Isnin ni aku nak p bayar duit kat agensi tu.Khamis pagi..chow!!.Nanti kalau ada masa aku uploadla gambo2 masa p sana.. Okla aku nak buat keja dulu. Arios!!

2 ulasan:

  1. sabaq jalah ana..tulah,lagi ramai org,lgi mcm2 ragam...apala kan..susahkan org ja...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...