Ahad, 18 Mac 2012

AKU TERINGIN NAK KE ???

Assalamualaikum..

GUILIN!!!

Ya. Aku memang teringin nak kesana. Entah bila..





*pic dari google

Ada sape-sape nak join aku???

9 ulasan:

  1. Nk join tp disponser bley?? Hehehe, anyway cantek kn ?

    BalasPadam
  2. Akak dah pergi ke Guillin tahun lepas. Memang cantik.

    BalasPadam
  3. fuuhh... memang lawala pen biru.. teringin gak nak g.. tp dah ada trip yg mennati bulan 6 nih.. huhu.. tggu lepas beranak kot baru blh pk trip seterusnya..tahun depanla kot..

    BalasPadam
  4. cantiknya pemandangan..mesti tenang je kat sane kan?
    jom i pon nak join..hehe.. :p

    BalasPadam
  5. Memang cantik, memang tertarik... nak ikut gak kalau disponsor he he he....

    BalasPadam
  6. wah cantek tempat nyer yer...brp kos nak ke sano??

    BalasPadam
  7. insyaallah klu ade hajat nak kesane smpailaa nanti tu.kwn ni nak gak ikut tu pun klu free laa.....kui3

    BalasPadam
  8. assalamulaikum pen biru...bestnya kalau dpt jejalan ke tempat yg begitukan...:)

    BalasPadam
  9. kalau ada yg sponsor nak gak ikut =)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...