Khamis, 29 Mac 2012

HIDUP TANPA GOOGLE

Assalamualaikum...

Betul tak..kita sebagai pengguna internet, kalau la google search tak de..kita akan mati kutu..

Nak tanya siapa kalau google search tak de..Aku tak suka tanya Yahoo, sebab jawapan dia tak menepati kehendak dan amat terhad sesangat..Aku yakin, boleh dikatakan 80% pengguna internet lebih memilih google berbanding yahoo..betul tak?

Walaupun kadang-kadang dan selalunya lah kan, carian google ni entah apa-apa..tapi kira ok lah dari yahoo yang macam tak tahu apa-apa..kesian..

Apa agaknya kalau google jadi macam ni...
|
|
|
|
\/


11 ulasan:

  1. salam akak.. dah lama x tgk jahitan manik akak di sini..

    lady pun suke cr gune google.. tp kalau kene tunggu sampai berbulan2 tu xnaklah cr..

    BalasPadam
  2. alamak! maaf.10x..nanti saya edit dan letak nama pen biru..tapi tk pandailah nk linkkan nama blog penbiru kt blog i

    BalasPadam
  3. tak kisah sgt klu 30hari,jgn smp 30tahun sudah.hehe..

    BalasPadam
  4. 30days?? alamak esok nak kena hantar assignment dah!!

    haha (contoh la)

    BalasPadam
  5. setuju sangat.. google mmg saangat membantu..

    BalasPadam
  6. hahaha
    google sangt penting

    BalasPadam
  7. assalamualaikum pen biru....wah nape jadi mcm tu ek...:)

    BalasPadam
  8. sy memang selalu suka google mengoogle nie..senang..kalau 30 hari susah tu..haha

    BalasPadam
  9. mula2 dulu je saya guna yahoo n msn.tp pastu guna google sbb mmg betul la google lebih menepati kehendak.

    BalasPadam
  10. sya lebih suka google. cepat dan menarik (: pic pun byk download dari uncle google.

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...