Khamis, 15 Mac 2012

PEARL TABUR - CRUMBLE 4

Assalamualaikum..

Aku tak mo citer pasal SBPA atau SSM. Semua orang dah tau. Blog-blog pun banyak yang bercerita. So aku nak paksa korang tengok hasil jahitan aku.hahah..

Ini lagi  crumble atau pun pearl tabur. Memang sekarang design ni tengah hot. Tapi aku nak pesan, kalau ada yang menempah, jangan minta harga murah tau, sebab pearl dan kristal yang digunakan untuk sepasang baju pun harganya dah mencecah RM40 keatas. Kalau nak murah, bersiap sedialah menangis bila pearl korang tu nanti tertanggal kulit..huhuh

Ok..layan jer la ye..





Moh cepat sape nak crumble mumble kan baju korang, cepat call @ sms aku..ye 0125677630..Aku stop sini dulu ye..Adues!!!

12 ulasan:

  1. wah beshnya kak
    kalu dekat ni kompem cheqna dah tempah...

    BalasPadam
  2. suka tengok tp nk tempah duit dh ciput...huhu

    BalasPadam
  3. Ina@greatest mum..cun nakk!!!

    Cheqna..pos pun boleh.ramai pelanggan sy dok jejauh..semua pakai pos je..

    jemarisuri..boleh buat ikut bajet :)

    BalasPadam
  4. comelnya..saya nak tempah gak ler..tapi tunggu baju saya tu siap boleh ke? hehe

    BalasPadam
  5. Cantiknya. Siap ada diamond2 lagi kaler pepel.

    BalasPadam
  6. Cantik menyerlah, naik seri warnanya!

    BalasPadam
  7. jaoh sangat dkna nak tempah nie.. huhuuu...

    BalasPadam
  8. mmg cantik kain plain klu diletak manik..:)

    BalasPadam
  9. yang nie pon cantik jugak..suka kaler die

    BalasPadam
  10. Cantik...saya pun berminat dlm memanik ni....

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...