Rabu, 7 Mac 2012

FB PAGE CHEEZYCRAZY

Assalamualaikum..

Simple jer entri hari ni.. aku nak ajak korang LIKE aje page CheezyCrazy aku ni..sekarang baru ada 81 LIKE je..maklumlah..baru buat..


Korang yang nak bagi support pada usaha aku ni, boleh la klik pic kat atas tu atau link yang aku bagi ni.. www.facebook.com/cheezycrazyjcp

Terima kasih pada korang semua. Sememangnya bukan mudah nak bagi orang percaya pada jualan online ni. Ini semua berpunca dari hantu-hantu siber yang hidupnya hanya bernawaitukan nak menyusahkan semua orang. Kita yang betul-betul berniaga ni pun turut terkena tempias..thanks semua!! Adeus..!!

15 ulasan:

  1. nyummmy...nyummm... kawan dkna siap berniaga cheezy wedges kat rumah..hihihiii..
    laku bisnes kat putrajaya nie..tambah lak duk kuates :)

    BalasPadam
  2. ok sy like..selamat maju jaya.hehe..

    BalasPadam
  3. sy memamg suka cheeze nie akak..sedap sungguh..nanti sy like ok..moga business suksess akak ek

    BalasPadam
  4. nak like boleh..kena bagi upah la..jalapeno cheese barang sepeket..!! mampu..???

    BalasPadam
  5. insyaAllah NNTI KAMI AKAN JENGUK FB NIE YA :-)

    BalasPadam
  6. assalamualaikum pen biru....wah bestnya mama pun dah like...:)

    BalasPadam
  7. semoga bisnes sukses yer...jap lagi papa mifz like yer..:)

    BalasPadam
  8. salam kak pen biru..

    semoga berjaya dalam business ni nanti :D

    BalasPadam
  9. sya on9 dan BW pakai HP... x dapat nak buka page tu.. nanti balik umah buka laptop saya akan like ye... Insya Allah.. semoga sukses dalam bisnes on9

    BalasPadam
  10. tq kengkawan..korang memang AMT terbaik!!..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...