Sabtu, 10 Mac 2012

HOMESTAY MURAH DI CAMERON HIGHLANDS

Assalamualaikum..

Wahai kawan-kawan sekalian yang mana plan nak bercuti ke Cameron Highlands tak kira lah bila-bila pun dan yang paling penting nak pergi sekeluarga, aku nak promot Homestay milik abang fufu aku ..

Apa-apa pun jom tengok dulu keadaan dan kemudahan rumah sewa itu ye..

RUMAH 1- Flat Wisma Muhibah
2bilik tidur 1bilik air
kemudahan memasak dan astro
RM200 satu malam
lokasi di Brinchang

Halaman Homestay Flat Wisma Muhibah
 
 Bilik Tidur 1 : 1 katil King, 1 katil Single

Bilik Tidur 2 : 2 katil Queen

 Ruang tamu : Astro

Dapur


RUMAH 2 : Greenhill Apartment
3bilik tidur 2bilik air
kemudahan memasak dan astro
RM280 satu malam
lokasi di Tanah Rata,berhampiran Heritage Hotel

Kawasan Apartmen Greenhill, Tanah Rata 


 3bilik tidur : 2 katil Queen setiap bilik dan 2 bilik air

Permandangan ...

Ruang tamu : Astro

Dapur

So kepada yang berminat, boleh terus call abang sefufu aku ye.., Mr.Zarul (bukan Zarul Umbrella tau..ni Zarul Cameron..hikhikhik) 012-5336959

48 ulasan:

  1. ok jugak kalau ada homestay kalau pi ramai2 better menginap sini kan...

    ***insyaallah kalau nak gi ramai2 js call abg fufu awak ye...

    BalasPadam
  2. noted.. mana tau ada rezeki nak pi nanti hehe

    BalasPadam
  3. nak hubungi saya pun ok gak ..saya ada syer gak ni wakakaka

    BalasPadam
  4. assalamualaikum pen biru...wah kalau ada masa nak juga pergi sana mama akan call sepupu pen biru tu yer nanti kalau nak ke sana la...:)

    BalasPadam
  5. Hahahaaaa akak tolong promote nie dpt komisen ey hihiii

    BalasPadam
  6. wah boleh tahan gak harganya.mmg boleh sgt..tp entah bila nak ke cameron.:)

    BalasPadam
  7. Bolehlah bercuti ramai-ramai... terutamanya untuk keluarga! Sewanya pun taklah mahal sangat, banyak kemudahan disediakan. Tq Pen Biru!

    BalasPadam
  8. tq semua..sape2 nak pegi, bgtau i ye..nanti i adjust dia..heheheh

    BalasPadam
  9. salam. saya plan nak bawa keluarga bercuti dlm awal/pertengahan bulan 10... berkenan dengan apartment greenhill tu. cuma nak tanya apartment yg encik zarul punya tu tingkap berapa..? kalau boleh nak yg ground floor atau yg tak perlu naik tangga... sbbnya my mum dah tua... blh email sy tak nurraihan29342@gmail.com

    BalasPadam
  10. salam.. nk tny kawasan park kereta luas x? sbb sy ingin membuat konvoi kereta pada bln 10 nnt,anggaran dlm 20biji kereta kancil dan kalo blh bg quotation harga ye.. email sy, shahiddal_80@yahoo.com.my tq..

    BalasPadam
  11. salam nk tanya bln 11 nie ada kosong lg x,sy ingin bercuti dengan keluarga,parking senang x.

    BalasPadam
    Balasan
    1. slm.khairul boleh contact owner dia sndri. en.zatul.no hp nya ada kt atas tu

      Padam
  12. salam nk tanya bln 11 ada kosong x, nk bwk keluarga bercuti,tmpt kete senang x

    BalasPadam
  13. Nk tnye cuti depavali ada iosong lg x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. norzila..utk deepavali dh full rasanya..cuba awk call en.zarul ye

      Padam
  14. Salam nk tnye cuti depavali masih ada kosong lg x?

    BalasPadam
  15. pen biru ...mcm berkenan je...leh adjustkan...

    BalasPadam
  16. pen biru...mcm berkenan jer....harga pun ok...leh adjustkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh call en.zarul sbb sy xtau bila tarikh yg masih kosong

      Padam
  17. sya nk tya utk 10/11 - 12/11/2012 nnti ada kosong x utk apartment greenhill tu?ingat nk book.....

    BalasPadam
  18. 10/11 - 12/11/2012 nnti ada kosong x utk apartment greenhill?ingat nk book........

    BalasPadam
    Balasan
    1. rozalman..call en.zarul ye.dia owner kedua2 hmstay tu..klau call x jwb try sms dia..ok

      Padam
  19. ada no contact lain x? dia switch off phone la

    BalasPadam
    Balasan
    1. xde..nanti tgh ari sikit call lagi ye..sy dh sms dia

      Padam
  20. salam.nk tnya..untk 15/11 ada kosong lg x?ada brp apartment ek,klu blh nk 2 buah..cll mr zarul tp mSk mail box.tq.. :)

    BalasPadam
  21. baru je sms nk tnya ttg wisma muhibbah tu, waiting him to reply;-)

    BalasPadam
  22. Salam, 15 & 16 Nov ada kosong ke...

    BalasPadam
    Balasan
    1. utk bln 11 dh fulky booked..bln 12 yg tinggal pun hujg2 bln aje

      Padam
  23. as'kum pen biru ,, family saye & sedare mara yg laen plan terlebih awal nk bercuti kat cameron .. daa bnyk homestay kami tgk ,, tapi tak ade yg berkenan .. tgk homestay nieyh menarik .. kami nak booked antra 9 feb 2013 until 11 feb 2013 .. :)

    BalasPadam
  24. Salam! Saya mau booking falt wisma muhibbah untuk date 27 Nov 2012. Masih kekosongan?

    BalasPadam
  25. salam..sy nak tanye....apartment grenhill tu utk bln 2 thun dpan ade kosong tak...klu ade blh tolong email kat sy...dayang.abdullah@gmail.com....

    thk
    dyg

    BalasPadam
  26. salam..sy nak tanye..apartmen grenhill utk bln 2 thun depan masih kosong tak..sy nak lepas raya cina...klu ade blh tlg emaikan kat sy..dayang.abdullah@gmail.com.

    thk.

    BalasPadam
  27. salam nk tnya...rumh flat muhibbah bln 12 ni..tarikh bl yg masih lg kosong????

    BalasPadam
  28. mahal la.kurang sikit bro..ujung bln..bajet ciput...

    BalasPadam
    Balasan
    1. murah ni bro..bilik hotel pun 1 mlm RM200 :)

      Padam
  29. Untuk 26 Jan 2013 hingga 28 Jan 2013 ada lagi homestay x?

    BalasPadam
  30. untuk check in 9/2/2013 dan check out 10/2/2013 ada kosong lagi tak

    BalasPadam
  31. Untuk check in 9/2/2013 check out 10/2/2013..ada kosong lagi tak nak booking rumah 2 green hill apartment

    BalasPadam
  32. grenhill apartment tu ada kosong lagi tak 9hb ni utk 1 mlm. pm me pls...cinte8@hotmail.com. thanks

    BalasPadam
  33. Ada kosong lg x untuk 1mlm 10/2.. Pm..Halas skrg...pls

    BalasPadam
  34. flat muhibba tu best duduk,
    dekat dengan pasar berinchang :D

    BalasPadam
  35. menarik ni, boleh la cadang2 nanti booking.
    actually, saya dekat aje cuma x penah merasa tidur sana je. jejak ke cameron pun 5 tahun yg lalu... hehe.

    BalasPadam
  36. menarik ni, boleh la cadang2 ke sana nanti.
    actually, saya dekat je cuma tak pernah merasa tidur sana anak beranak aje. jejak ke cameron pun 5-6 tahun yg lalu, hehe.

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum, tmpg tye, 31may - 2jun ni ade kosong x? trime ksh :)

    BalasPadam

UNTUK KOMEN ANDA AKAN DITAPIS DAHULU..YANG BERSIH2 AJE BARU ADA KAT SINI ;)

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...