Ahad, 11 Mac 2012

MANIK SIMPLE - 7

Assalamualaikum..

Bila dah sampai mood memanik ni, jangan korang boring dah le tengok blog aku. Memang penuh dengan manik jer la. Dah memang tujuan asal blog ni nak cerita pasal manik , ntah camne boleh melalut macam-macam pulak dah..huhuh..layan ajelah

Ok..baju ni adalah jahitan manik yang simple. Sebab orang kerja opis cam aku memamng nak simple jer. Kalau berbunga-bunga kang tersangkut dengan bucu fail, mau berguguran bunga tu ke lantai..Jom tengok




Design baju ni adalah atas permintaan pelanggan. Dia nak aku tabur warna yang menonjol. Biar kaler pelik pun tak pe katenye...aku pun buat ajela..so ini lah hasilnya. Untuk baju ni harganya RM70. (untuk tangan baju sahaja). Nantikan lagi gambar jahitan terbaru ye..stop sini dulu.. Adeus!!!

10 ulasan:

  1. cheqna memang tabik spring r pada sape2 yang minat jahit manik2 ni...=)

    BalasPadam
  2. simple dan kaler menonjol tu lg cantik..sy tak suka warna yg sama dengan warna kain,tak nampak menyerlah..

    BalasPadam
  3. salam akak.. cantik manik ni.. tp mesti susah nak basuh kan?

    BalasPadam
  4. rajin betul..dah lama tak menjahit manik...agaknya kalau sekarang ni menjahit mau sakit tengkok...hehehe

    BalasPadam
  5. wuihhh kemah betul. tapi kalau aku nak pakai memang tak ah. baju kurung pon aku ada 2 je hakhaks

    BalasPadam
  6. Lawalah taburan manik tu.... kalau tangan Amie yang buat, entah apa jadinya!

    BalasPadam
  7. Pen merah, pen biru,
    Cantiknya jahitan manik itu.. :D

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...