Rabu, 16 Mei 2012

T-SHIRT EKSKLUSIF FK GROUP

Assalamualaikum..

Entri ni khas untuk peminat dan penyokong Farid Kamil. Aku selaku Admin beliau dengan ini mengumumkan bahawa, T-Shirt Eksklusif FK Group telah mula dijual oleh aku sahaja..Orang lain tak dibenarkan jual. Aku adalah pengedar sah tunggal setunggal tunggalnya.

T-Shirt ni limited edition. Untuk pengetahuan korang, T-Shirt ni tidak boleh didapati dimana-mana pasaran diluar. Kalau korang terjumpa diluar..itu BUKAN ORIGINAL ok!.. Kalau nak yang ORIGINAL, hanya dijual oleh aku sahaja..di ulang AKU SAHAJA..

Inilah rupa baju itu...

HARGA :RM35
+ POSLAJU RM7 (SEMENANJUNG)
+ POSLAJU RM12 (SARAWAK)
+ POSLAJU RM15 (SABAH)


UNTUK TEMPAHAN

1. Sila ukur baju di badan sendiri badan anda dan tentukan saiz anda berdasarkan jadual di bawah..

*untuk tambahan saiz yang seterusnya (XXXL ke atas) sila tambah 2 inci..

2.  Bank-in kan bayaran (harga baju termasuk pos) ke No Akaun berikut :
MAYBANK 152068919634 (SHUHANA BINTI AHMAD)

3.  Lepas bank-in, sila SMS kan detail anda seperti ini:
NAMA , SAIZ BAJU , JUMLAH BANK-IN, MASA BANK-IN & ALAMAT
send ke no. 0125677630

Tempahan dibuka SETIAP HARI dari jam 9.00pagi-9.00malam
Tempahan akan ditutup pada 15.06.2012.
Tempahan ini adalah PRE ODER dan hanya akan di pos selepas dari tarikh tutup

Kepada yang berminat, jangan lepaskan peluang ini..sila hubungi aku..sekian

7 ulasan:

  1. Awak ahli fk group ke? So, maksudnya selalu jumpa farid kamil la kan? Kim salam kat dia ye. Hehhe.

    BalasPadam
  2. wooooooooww, promote sedara nmpk..hahahaha
    ape2pon smpikan salam manja2 muah2 kat dia tau

    haih, untungnyer dpt sedara ngn farid kamil, nak tompang jadi sedara boleh tak..hahahaha

    BalasPadam
  3. Ldysunshine..ikin..

    heheh..insya Allah..akan di smpaikan

    BalasPadam
  4. assalamualaikum pen biru....wah menarik ni boleh la mamajoin kelab FK ni kan...nanti boleh la jumpa pen biru ngan Farid Kamil sekali....

    BalasPadam
  5. la jadi agen dia ke? atau akak sedara dia?..hehe..

    byk tanya plak kan...hihi...cantik baju tu...

    BalasPadam
  6. pengedar tunggal..wah hebat yer...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...