Isnin, 14 Mei 2012

HADIAH IMPIAN

Assalamualaikum..

Inil adalah entri kesian.

Semua orang ada angan-angan nak dapat sesuatu yang selama ini di idamkan tanpa perlu bersusah payah..termasuklah aku. Kebanyakkan yang aku idamkan bukanlah dihadiahkan orang..semuanya aku usahakan sendiri..kesian kan aku?

Entah bilalah agaknya aku nak dapat hadiah seperti yang aku angan-angankan sebelum ni..

Antara yang aku nak sangat-sangat..



SAMSUNG GALAXY SIII - ini yang paling latest. Sebab aku nak sangat benda ni, ianya memudahkan aku nak buat kerja dan nak berbisnes online..kesian Nokia Sabun aku yang baterinya sebulan sekali "kong" sebab aku paksa dia on intenet bila nak check payment customer dan layan pertanyaan customer di fb page aku..kesiankan aku?


PANASONIC MICROWAVE OVEN -NN-CS5995..dah lama aku idamkan benda alah ni. Aku ni sebenarnya suka memasak dan membako itu dan ini..tapi apakan daya..aku memang tak de microwave ni..kesiankan aku?

SONY BRAVIA LED 55 INCI ..walaupun dirumah aku dah ada 2 buah TV..namun saiznya hanya 29inci. Dan aku yang kerabunan jauh ini terpaksa memakai spek tiap kali nak tengok TV..kalau dapat yang saiz gedabak camni kan best..tak yah aku teraba-raba nak cari spek..kesiankan aku?


Inilah antara "wish list" yang memang aku nak sangat-sangat. Mana nak mampu , semuanya ribu riban. Aku hanya mampu berangan-angan..yang paling kesian..sapelah nak hadiahkan aku semua ni...kesiankan aku???

9 ulasan:

  1. kesian pada sy jugak sbb nak jugak benda tu...

    BalasPadam
  2. insyaallah mana tau daat rezeki nanti..dapatla memiliki wish list ini

    BalasPadam
  3. ada rezeki nanti pasti dapat :)

    BalasPadam
  4. wish list akak semua best2 :)
    ecah pun nak jugak haha

    BalasPadam
  5. pergh.. list tu sume gempak2 ar.. hope tercapai ye :)

    BalasPadam
  6. insyaallah... ada rezeki tu nanti..dapat laa samsung galaxy SIII

    BalasPadam
  7. Pergh, semua riban punye. TV tu yg paling best. Sbb tv umah saya rosak.

    BalasPadam
  8. assalamualaikum pen biru...semoga angan2 tu menjadi kenyataan hendaknya...:)

    BalasPadam
  9. PB...yg lastly tu sy nk jugak..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...