Selasa, 8 Mei 2012

JALAPENO CHEESE POWDER - AGEN DICARI

Assalamualaikum.

Yeah...tajuk entri yang orang paling tak suka...berniaga..huhuhu..nasiblah kan..

Sebenarnya aku dah lama tak update pasal ni di blog musyuk ni sejak aku buka 1 blog baru khas untuk Cheese Powder yang sedang aku jual sekarang. Semuanya aku update di sini CheezyCrazy.blogspot.com. Alhamdulillah, pendapatannya memang boleh menampung mana-mana yang berlubang.

Sekarang ni aku dalam usaha untuk mencari orang yang berminat untuk tambah pendapatan. Aku tak yakin dengan melabur tak buat kerja tetiba duit masuk..mana ada perkara mudah dalam dunia.

Aku nak cari agen jualan. Stok aku , insya Allah sentiasa ada dan harga pun boleh tahan murah jugak aku bagi.

Orang yang tak tau, hanya ingat Cheese Powder ni hanya untuk cicah kentang jer. Sebenarnya boleh buat macam-macam. Kena kreatif jer..antaranya..


Roti Telur Berkeju

Boring cicah dengan kentang, kita makan dengan nugget

 Ni yang paling aku suka..Macaroni Cheese

Karipap Sardin..

 Kebab ala-ala Kfc Twister..(ini resepi kawan aku)

So pada korang yang teringin nak membeli secara runcit pun boleh..nak borong pun boleh. Untuk maklumat lanjut, korang boleh tengok di blog http://cheezycrazy.blogspot.com/ atau www.facebook.com/cheezycrazyjcp

SEKIAN!

7 ulasan:

  1. awak, sya nak la...

    RM231 tu hrga pemborong ke yg nka jadi ejen?
    atau hrga utk pebeli yg nak beli byk?

    leh explain kat sya tak... mrs_royzam@yahoo.com.sg

    thanks

    BalasPadam
  2. Salam, awak... boleh guna buat macaroni and cheese ek? Cemana nak jadi ejen ni? PM nu_sigma1980@yahoo.com .TQ.

    BalasPadam
  3. wow sedapnye..rasanya awk da ada buat entry pasal ni sebelum ni kan

    BalasPadam
  4. boleh kata semua la boleh letak cheese ek..sedap sy memang suka chese2 nie..moga bisness akak suksess

    BalasPadam
  5. assalamualaikum pen biru...mcm sedap jer...:)

    BalasPadam
  6. nak cuba resepi yang last skali tu.. :))

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...