Isnin, 7 Mei 2012

KRIM MANDIAN BER"BABI"

Assalamualaikum..

Gambar ini aku pinjam dari FB seorang teman.. Kredit to Miss Hasmazawani Abu Hassan. Gambar ini di ambil ketika beliau bercuti di Krabi..


Yang aku tak tahan.. "Sweety Pink"..terbayang-bayang babi dalam kandang yang badan dia kaler pink.hahahah..itu jer untuk hari ni..Adeus!!!

12 ulasan:

  1. salam PB confirm tak beli kan..he he

    BalasPadam
  2. asalam PB
    ish..ish..geli geleman dok terbayang 'sweety pink' tu dlm kandang ..

    BalasPadam
  3. babi tuh pd nama jer kan, tp xde dlm bahan krim tu... betul ker???

    BalasPadam
  4. tak pernah tgok jenama ni.main selit2 pulak ye..

    kalau org yg jenis ambik aje,mesti terambil yg babi mild tu..sebelahnya jenama yg biasa tgok.

    kes2 mcm ni selalu berlaku..tektik kotor ni.

    BalasPadam
  5. harap2 tak terlepas ke malaysia produk nie kans heheheheee

    BalasPadam
  6. nak tgk babi pink? type je kat google..hahahha

    BalasPadam
  7. dia silap eja ke apa ni ek..hehehhe

    BalasPadam
  8. assalamualaikum pen biru...yer la mcm mana jadi mcm tu ek...takut nak beli la...:)

    BalasPadam
  9. PB..tp ada kwn blogger sy ckp wangi... :))

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...