Jumaat, 11 Mei 2012

FOOTBALL CUP

Assalamualaikum..

Boleh dikatakan semua orang tengok bola..semua orang suka bola. Tak kira la  liga apa pun..piala apa pun..Dari yang bermain sampai la yang menyokong..semuanya bersemangat bersengkang mata tengah-tengah malam buta kerana nak tengok boleh..(kalaulah boleh bersengkang mata kerana nak solat taubat kan ke bagus)..ada yang sampai bergaduh, bas pun boleh diangkat..ada yang bunuh membunuh...haish...dahsyat sungguh..

Berikut adalah piala atau Cup yang menjadi kesukaan orang ramai..antaranya...

World Cup - 1 dunia punya piala. Semua negara didunia nak piala ni

Euro Cup - ini akan berlangsung bulan 6. Kat TV dah riuh rendah asyik iklan Euro 2012


FA Cup - ini Malaysia punya. Boleh bakar stadium kalau tak dapat piala ni


Suzuki Cup - inilah punca Indonesia macam nak berperang dengan Malaysia


Malaysia Cup - ini pun rebutan juga dalam Malaysia

banyak-banyak Cup yang ada dalam Malaysia..hanya ada 1 Cup yang paling aku suka. Boleh bergaduh juga kalau tak dapat..inilah dia Cup tersebut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/


KING CUP..raja segala Cup!..

hahahah memang aku suka dari kecik lagi sampai la dah tua bangka ni, walaupun ada yang mengatakan sardin membahayakan kesihatan, tapi Football Cup boleh membahayakan keselamatan!..sekian.. Adeus!!!

3 ulasan:

  1. bola mmg tak minat tapi sardin saya suka!

    BalasPadam
  2. Pen Biru makan jenama King Cup ni ke? Sedap ke? Saya tak penah try. Kalo sedap bleh la try. Lepas ni main bola untuk berebut King Cup plak ye. Hehehe.. apapun saya paling suka World Cup. Yeah!

    BalasPadam
  3. assalamualaikumpen biru....wah semua org suka makan king cup ni sedap...:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...