Khamis, 17 Mei 2012

AMT KE 212..SIAPAKAH GERANGAN???

Assalamualaikum..

Tersenyum lebor aku pagi ni..eh..eh..dah bertambah pulak AMT aku hari ni..Memula tu aku tak perasan lagi saper..bila ku close up..owh...

Hehe..Si Comel Nora Danish rupanya...

Dah tu aku teringat entri Nora sebelum ni, katanye, orang yang menang contest dia, dia akan follow dan letak link blog aku di blognye.. aku pun ada menjoinkan diri ..adakah aku....???

Lalu aku pun mengklik la post terkini Nora..ehem..ehem...



Thanks dear Nora..
For your info : AMT tu maksudnya Ahli Mesyuarat Tingkap..
Kalau nak tahu kenapa Follower di blog akak di panggil AMT..sila baca -->Di SINI :)

And thanks to AMT yang mendoakan aku ye..dan oleh kerana aku antara yang bertuah hari ini, aku berbesar hati nak belanja korang makan angin..sila ngangakan mulut, sedut udara sebanyak-banyaknya ..tutup mulut..kunyah dan telan!..
Done!!! aku dah belanja korang makan angin..hikhikhikhik...

Hari ni hari gembira..So kita ENJOY!!!


17 ulasan:

  1. tahniahh...terjah dr contest yg sama
    http://hatinufid.blogspot.com/2012/05/siapa-yang-bertuah-itu.html

    BalasPadam
  2. wahhhhh, bestnyaaa.. artis tu yang follow... macam nak jeles rasanya.,.. ehehehe.. saya nak terjah blog Nora la kalau macam tu (",)

    BalasPadam
  3. walauweyh!!! sure ke tu nora danish? bukan faker? kot2 laki ke. kot2 buat sendiri ke.. ehehe... saje nak sedapkan badan sbb nora tak follow kite... ehehe :D

    tahniah btw... :)

    BalasPadam
  4. salam kenal..sy done follow sini ye..bertuah tu ada artis sudi jadi follower..

    BalasPadam
  5. wah tahniah...!! hebat...:)

    BalasPadam
  6. Congrates!! sy pon join tp xbertuah
    :( huhu

    BalasPadam
  7. As salam PB,

    Thank you thank you sebab belanja makan angin... kembung perut mak! Alahaai...hikhikhik...


    Fuyooo, artis follow blog dia lah... Clap clap clap!!!! Tahniah, bertuahnya :))

    BalasPadam
  8. wahhh....tahniah..kembang kuncup idong lepas ni.. hihi..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...