Isnin, 21 Mei 2012

SPECIAL ENTRY FROM NORA DANISH

Assalamualaikum..

2 hari tanpa entri. Teramatla sibuk..sibuk dengan jahitan manik yang dah mula membanjiri rumah aku..maka bermula episod bersilat sakan dengan jarum dan manik. Semuanya baju untuk raya..

Hari ni baru sempat blogwalking..pagi-pagi lagi comelku Nora Danish dah buat aku ENJOY!!!..tersenyum lebor mak  nak!..heheh..

Nora ada buatkan special entri untuk aku..jom kita tengok


Nora masih baru dalam blogging ni. Jom la follow Nora..kita kasi ramai meriahkan blog beliau..Buat masa sekarang follower  Nora 181 orang..

Apapun thanks pada Nora yang sudi buat special entri tu..senyum lebor ahkak pagi-pagi ni..sekian untuk hari ni..kerja dah menimbun atas meja..Adeus!!!

5 ulasan:

  1. Tak lama lagi mesti 'pengikut' Nora akan cecah ribuan orang. :)

    BalasPadam
  2. WWAAAHHH....
    senyum sampai telinga....=)
    sue dah baca entry tu...^_^
    dan dah follow...=)

    BalasPadam
  3. wahhh..Nora Danish tuuu..nak gi terjahlahhh

    BalasPadam
  4. nak raya nie banyak la akak ek tempahan..xpe wat slow okeh..bagus sokong kawan2..sama2 meriah kan dunia blog..nama nora danish tu..nak g tengok:)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum pen biru...wah !! mesti suka pen biru sbb nora buat n3 ini...tahniah yer..:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...