Sabtu, 11 Februari 2012

MESIN ATM EMAS

Assalamualaikum..

Nak kongsi cerita dengan korang. Selalunya dan biasanya kita hanya tau adanya mesin ATM dan Cash Deposite..tapi di Dubai dah ada mesin ATM jual emas..masukkan duit, pilih emas mana kornag nak, pastu, emas akan jatuh tergolek2 depan mata.. Agak-agak korang lah, kalau kat Malaysia bolehke nak pasang mesin ni??
Sedangkan mesin ATM biasa pun ada penyamun tarbus yang nak angkut..inikan pulak jual emas.. Jom tengk klip ni..


11 ulasan:

  1. alaaaaa, asal klip jer tak dpt bukak kat opis ni..huhuhu sedey

    BalasPadam
  2. Bahaya ni kalau letak kat Malaysia. Kat Dubai ni ada hukum hudud ke?

    BalasPadam
  3. kat kat Malaysia sure menjadi sasaran utamo penyamun2 tarbus...

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya kalau kt negara kita letak hari ni esk dh hilang..hehe

      Padam
  4. assalamualaikum pen biru...wah skg ni semakin maju kalau ada kat Malaysia mcm mana agaknya pasti pencuri lg suka kot...

    BalasPadam
  5. klu ade kat sini?mesin tu mgkin susahlaa ckit dia nak angkut tp org yg beli emas kat mesin tu yg akan kena angkutnye.....hehe.

    BalasPadam
  6. tak praktikal ot benda nie kt malaysia..hoho

    BalasPadam
  7. Haha..setuju..malaysia mcm kurang sesuai kot..

    BalasPadam
  8. kalau kat Malaysia dah selamat dah orang kerjakan..hahah..

    BalasPadam
  9. Kalau ada kat sini dah tentu perompak la paling suka...kannnn

    BalasPadam
  10. brapa ramai la yg mampu nak tekan2 button tu kan..hu hu

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...