Jumaat, 17 Februari 2012

MENCARI AGEN TOPUP PREPAID

Assalamualaikum...

Actually , aku dah menceburkan diri dalam bidang topup menopap ni dah masuk tahun ke 5..kiranya dah lama jugak la. Syarikat topup yang aku join ni, mudah jer. Tak perlu nak mencari downline ke hapa. Tapi kalau ada yang berminat nak join, tak salah pun. Boleh aje. Yang penting, boleh jual dan guna sendiri pun tak pe..sekurang-kurangnya kalau ada emergency tengah-tengah malam, topup abis , aku tak susah dah. Bukan takat aku, abis semua dengan kawan-kawan aku akan cari aku di malam buta..diorang sms je aku..siap. Esok datang keja, diorang bayar.

So aku nak ajaklah sesape yang minat nak jual atau nak guna sendiri, meh le jadi agen aku. At least, kalau korang beli kat kedai RM10..tetap kena bayar RM10..ada yang nasib tak baik, siap caj pulak 5kupang. Tak ke hangin. Kalau jadi agen ni, topup Celcom RM10 tu harganya cuma RM9.65 sen. Memang nampak sikit tapi bayangkanlah kalau dalam sebulan 5 kali topup.. 0.35 X 5 : RM1.75..kalau setahun, X 12 : RM21.00.

Memang, nampak cam sikit jer..tapi cuba korang kira, start dari korang pakai handphone..katakan dah 5 tahun..berapa ye?..RM105 derrr..itu baru 1 nombor.kalau yang ada 2-3 nombor? How?

Ni aku nak offer kat korang la...nak jadi agen ni mudah jer.. Luangkan masa tengok table kat bawah ni..

Yuran sekali seumur hidup...

Pilihla mana korang nak jadi..ikut kemampuan lah ye..Pastu...



1 server dah cukup ye..boleh topup ke nombor apa pun tak kira telco apapun yang nak ditopup. Tapi tak salah kalau save aje 1 lagi nombor Server tu..bukan nak rugi pun, manalah tau tetiba server yang biasa kita guna tu ada apa-apa masalah ..so kita ada server back-up.

Lepas deposit modal berjaya(akan dimaklumkan melalui sms) barulah korang boleh menopap-nopap ye..





Bagi yang selalu on YM..boleh send ke server guna YM..jimat kan??? Caranya...



Jika modal telah habis digunakan(topup habis dijual), kenalah bank-in semula modal tu..cara-caranya...

Harus di ingat, format-format kat atas ni hanya perlu di send ke Server yang korang pilih jer. Senang jer kan?..so apa lagi ..siapa yang berminat boleh sms aku ye..0125677630. Sms atau call aje tau..misscall tak akan dilayan..okeh..Adeus!!!

10 ulasan:

  1. pening gak nak hafal kod dia tu akak...hehehee kalau dah biasa pasti semua tu dihujung jari :)

    BalasPadam
  2. eh macam menarik la, pasal saya pun selalu kehabisan topup, hehe..menarik ni..nanti apa2 saya akan sms awak, nanti nak baca entry ni banyak kali..

    BalasPadam
  3. ye la dpt berjimat walaupun sedikit tp utk jngka masa pnjng sikit2 jd bnyk.nk tnya setiap bulan ada jumlh yg wajib kena kekalkn ke kalau jd ahli?saya ni jarang topup sekarang...:)

    BalasPadam
  4. wahh,,menarik ni ,,nnti ira call or sms akak er ,nak faham kn dlu ,:)

    BalasPadam
  5. Dkna,snang je nk topup tu.Kejab je nk ingat format tu
    huda,ye kena baca slow2baru faham.Hehe
    aishah,xperlu maintain ape2.Keahlian xde expired date.Hehe
    Zie ira.Ok.Take ur time.Apa2sms akak ye

    BalasPadam
  6. semua kat office guna postpaid >_< kalau ada yang guna prepaid okay gak..

    BalasPadam
  7. fuyyo ni boleh buat duit ni

    BalasPadam
  8. kalau ramai member untunglah kan.. :)

    BalasPadam
  9. kalau xde xpred boleh dipertimbangkan...bookmark..nanti senang nak cari bila terbuka ati nak reg.....hehee..:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...