Khamis, 9 Februari 2012

ROSAK BAHASA

Assalamualaikum..

Aku nak share yang korang, gambar yang aku sempat snap masa on the way balik kampung haritu..Apa nak jadi..ke aku yang ketinggalan zaman sebab dah ada istilah baru...layan jer la..

MUAT + ATAS = MUATAS.. ???

Ada ke? cer citer..cer citer..Adeus!!!

16 ulasan:

  1. salah eja kot..tak pernah jumpa lagi cam gini

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. muatan atas jadi muatas..klu mcm tue, makan malam jadi makalam hahahahaaa

      Padam
  3. Hahahah... terbaik, sempat amik gmbr. Kekek.

    BalasPadam
  4. bahasa internet sekarang pun dah semakin hancur..

    BalasPadam
  5. Agaknya dia nak tulis 'Muatan'. Tapi dah don't care attitude, hentam kromo aje. Patut kenan saman!

    BalasPadam
  6. assalamualaikumpen biru...hehehehe kelakar jer kan ayat pun salah tulis tu...:)

    BalasPadam
  7. maybe silap eja kot...atau pati yg eja sbb dh ramai warga asing yg keja utk wat banner camni...hehe

    BalasPadam
  8. salah eja tuh...lawak gak baca..hehe..macam2...

    BalasPadam
  9. aiyakkk...takkan la yang empunya tu tak perasan erk...mcm2..hehe

    BalasPadam
  10. taukeh ni mesti tak pernah pg sekolah..pekerja pulak org asing..comfrm..

    BalasPadam
  11. nie mesti tak abis belajar nie...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...