Rabu, 15 Februari 2012

HATIKU BERBUNGA-BUNGA

Assalamualaikum..

Hatiku berbunga-bunga..sukar digambarkan ..bunga-bunga itu menjadi taman..lalu,dalam hati ada taman.. walaupun berbunga di dalam kelukaan, tapi bunga-bunga itu makin mekar dan hampir berjaya memadamkan kelukaan itu...

Aku ketawa dalam tangisan..aku tersenyum dalam kesedihan..

Sure korang terkejut dengan statement ini..sebab aku tak pernah meluahkan rasa cintan-cintun sayang mayang dan sebagainya kat blog musyuk ni..yang ada hanyalah perkongsian apa yang aku tau, lepas geram, manik, labuci, cheese powder dan topup dan entah hapa-hapa..

Kenapa berbunga?..biarlah ia terus menjadi 1 bunga yang besar, kemudian aku maklumkan..kalian doakan untuk aku ye..sesungguhnya, aku tak ramai kawan, dan korang adalah kawan aku. Aku harap korang sudi mendoakan yang terbaik untukku..

Terima kasih semua..

20 ulasan:

  1. ok..cheqna doakan yang baik2 ok =)
    semoga bunga itu terus mekar berkembang =)

    BalasPadam
  2. hehehe...hati berbunga2 yek..nnt share lah dgn kami..nk tumpang gembira gak...

    BalasPadam
  3. kenapa tu?nak nyibuk gak.apapun saya doakan yang terbaik ye....amin.

    BalasPadam
  4. Apa tu ana? Nak tau gak wey..Adakah????

    BalasPadam
  5. paling besaq bunga pakma...huhuhu

    BalasPadam
  6. bunga oh bunga....kembanglaa sekembang2nya,ihiks...

    BalasPadam
  7. InsyaAllah...semoga yang baik2 untuk awak...

    BalasPadam
  8. assalamualaikum pen biru...semoga semuanya berjalan ngan lancar yer...:)

    BalasPadam
  9. apakah yg berbunga tu yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. assalamualaikum

      kami senantiasa mendoakan awak sekeluarga dirahmati Allah SWT ya

      Padam
  10. wah berbunga, meh nak tolong siram n taruk baja lagi, kasi makin berbunga, share la bunga tu hehe

    BalasPadam
  11. Amin, semoga Bunga yang akan mekar itu menjadi antara perkara terindah ya PB

    BalasPadam
  12. PB..kak doakan yang terbaik untuk PB..moga hari harimu seindah impian mu dik...:) Moga Allah permudahkan urusan mu...amin

    BalasPadam
  13. wahhh...happynya..berbunga2 ya kak..ehheheh...moga semuanya y terbaik untuk akak..

    kak..ila memang dah duk AS neh sejak habis belajar..umah ila kn sini..jom kita datink lak...di mna kak kita nk jmpa..ehhehehhe

    BalasPadam
  14. insya Allah.. kebahagiaan itu tetap milik kita semua yang sentiasa ceria dalam hidup... semoga yang terbaik untuk diri anda dan diri saya yaa...

    Senyummm (",)

    BalasPadam
  15. maklong doakan semuga yg terbaik sahaja buat ana & family..

    BalasPadam
  16. takpe akak sekali sekala curah rasa haha,insyallah,sentiasa doakan kebahagian akak..blehla share nanti..ekeeke..maaf baru sempat singgah

    BalasPadam
  17. Terima kasih semua..Saaaaaaaaayang korang!

    BalasPadam
  18. berbunya ke bertaman sebenarnya ni hehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...