Khamis, 16 Februari 2012

CARA MEMBUAT BANTAL DULANG HANTARAN

Assalamualaikum..

Sebelum aku menulis aku nak gelak dulu..kah..kah..kah.!!!!

Apasal aku gelak..Tajuk entri aku harini adalah mengenai Cara Membuat Bantal Dulang Hantaran. Dan apa yang lawak sangat sampai aku nak tergelak.??

Sebabnya, itulah keyword yang paling banyak untuk bulan lepas. Seingat aku, aku tak pernah sebut atau tulis pun mana-mana perkataan dalam ayat tu di blog aku ni..Korang cubalah cari mana ada perkataan Bantal kat blog musyuk ni.. apalagi Dulang dan Hantaran.. agaknya google ni dah gila. aku yang takde kena mengena dalam ini cerita pun turut terkena tempias..kah kah kah..Dan yang paling menggelikan hati, google macam nak perli aku jer sebab aku memang failed bab-bab nak buat hantaran ni..

Oppss..ada jugak ye yang nak tau cara buat bantal tu, ala, payah-payah sangat, taruk jer atas dulang, tak pun dalam kotak atau lebih mudah, beli jer..ekekekekekek...jangan marah haaaaa...

oleh itu..sape-sape yang nak sewa pegi jer kat blog ni --> anismagicfingers.blogspot.com

atau kalau nak belajar juga, boleh tengok blog ni.. http://mesdamestobe.blogspot.com/

Adeus!!!

10 ulasan:

  1. aura dah mari la tu nak buat gubahan bantal panten plak..hehe

    BalasPadam
  2. keh3...
    nanti mak ngah nak buat bantal dalamnya letak batang dan daun pokok bunga telang sebab katanya tidur atas bantal ni boleh legakan sakit kepala...

    BalasPadam
  3. haisshhh tak rajin la saya nak buat sendiri..kekekek..masuk dlm kotak je senang...kekeke..last2 kena buang jugak...ngeeee

    BalasPadam
  4. musim cuti sekolah dah tak lama...ramai yang kawen dah nie :S

    BalasPadam
  5. hahaha.. lawaks la pen biru.. ingatke betul2 nak tunjuk skill

    BalasPadam
  6. comel jak bantal kat atas tu..ingat awk yg buat...heheheh...

    BalasPadam
  7. ehhehe..betul la kak..yna tgok keyword blog yna pun ngarut2 jer..padahal tak ada pun tulis benda tu kat blog..hehe..sewa or beli jelah senang kan..;)

    BalasPadam
  8. sekarang org sewa je kan..senang

    BalasPadam
  9. Jari-jemari yang buat bantang dulang hantaran ni memang kreatif... halus jiwanya!

    BalasPadam
  10. hehe..kengkadang mmg lucu baca keyword yg smpi blog kita



    p/s: pen biru buanglah word verification tu..sy kena teka smpi 3 kali baru dpt komen huhu (maklumlah mata rabun..makin susah lak word verificatinnya tu)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...