Selasa, 7 Februari 2012

PROMO PANGGUNG SABTU BEST!

Assalamualaikum…

Aku nak citer kat korang dah lama since benda ni keluar kat tv. Tapi memang tak sempatla. So hari ni aku nak citer la..

Kat TV3 sekarang ni kan ke ada montaj promo untuk Panggung Sabtu yang lagu background dia tu lagu Dari Sinar Mata, nyanyian kumpulan BPR. Kalaulah korang perhati betul-betul, korang akan perasan. Setiap gambar yang ditayangkan sepanjang klip tu, mulut pelakon yang menyanyi tu memang sama dengan lirik lagu tu..serius 1st time aku tengok, aku gelak terguling-guling..pandai betul orang yang edit klip tu, memang match dengan lagu tu..


Apapun aku rasa enjoy dengan montaj@klip promo tu.

9 ulasan:

  1. salam,selamat pagi akak,hahha..akak buat sy gelak pepagi nie..memang kena..banyak juga..video camnie..

    BalasPadam
  2. cheqna golek doh mula2 tengok =)

    BalasPadam
  3. ahahahaa dkna pernah tengok..lawak jer kan..

    BalasPadam
  4. hehe
    mmg tergelak bila tgk ni
    biasanyer
    iklan2 cmni org edit ltak lam youtube jer.
    haha.

    BalasPadam
  5. haha sy pun gelak gak..mak opismate sy siap tanya opismate bila cerita nak main,mak beliau ingat cerita hindustan tu cakap melayu.haha gelak guling2,

    klu siaran indon bolehlah ckp melayu.(dulu dok jhor dpt tv siaran indon. cerita omputih, hindustan semua alih bahasa ckp indon.hehe..)

    BalasPadam
  6. sy belom sempat tengok...! teringin nk tgk live..

    BalasPadam
  7. Ha ah, saya tengok, saya tengok. Memang pandai org yang edit tu.

    BalasPadam
  8. a'ah..yana kalau tengok iklan ni mesti tersengih depan tv..syok tengok konon2 hero2 tu dok nyanyi lagu bpr..kikiki

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...