Rabu, 6 Februari 2013

AMT KE 500

Assalamualaikum..

Alahai...kesiannya kat aku.. Orang lain follower beribu-ribu tak kecoh pun..ini baru masuk 500 dah nak kecoh-kecoh heboh-heboh...huhuhuhu..

Tak apalah, yang penting aku amat berterima kasih pada korang semua. Pada yang tak tahu AMT tu apa..AMT tu Ahli Mesyuarat Tingkap...Nak tahu dari mana aku dapat idea nak guna istilah ni..korang klik KAT SINI

Untuk entri ini aku nak ucapkan Selamat Menjoinkan diri ke blog aku yang tidak seberapa ni.. inilah orangnya..

Puan Zurina Hj.Zainal dengan blognya http://missymelly.blogspot.com/



Pada korang yang suka menambahkan kenalan bolehlah follow beliau.

Aku ni, follower tak ramai..tapi silent reader Alhamdulillah..ada juga la..Page Hits lagi tinggi dari follower. Oklah tu janji aku tahu blog ngok ngek ini ada jugak orang yang sudi baca, terbaca dan terpaksa baca..

Thanks u all..korang yang lain jangan kecik hati ye..aku akan sentiasa BW blog korang bila aku ada kelapangan masa. Kadang-kadang aku BW tapi aku tak tau nak komen apa..jadi aku  jadi silent reader ajelah.

Itu aje untuk hari ni..Adeus!!!

13 ulasan:

  1. tahniah, bertambah AMT... hehehe

    BalasPadam
  2. congrats... happy for you! semoga follower akan bertambah2 lagi...

    BalasPadam
  3. Ramai dah tu followernye...boleh bagi skit kat kite, hehe...
    Follower kurang bukan bermakna blog xbagus atau kurang pelawat, cuma kadang tu org menilai follower itu sebagai populariti sesuatu blog. Jadi...Tingkatkan kualiti dan populariti akan menyusul...insyaallah.

    BalasPadam
  4. Byk juga tingkap yg kena disediakan tu ya...hahaha

    BalasPadam
  5. alarr... kt 19 orang x naik2 pong~ tahniah sis!!! ^_^

    BalasPadam
  6. tahniah, banyak juga tu compared saya (kurang 5X ganda). tapi..bila tau ada silent reader dan baca entry kita...tu dah cukup menaikkan semangat untuk terus bercerita.

    BalasPadam
  7. salam kak...
    wahh..tahniah..dah cecah 500 :)
    suka dgn istilah akak "orang yang sudi baca, terbaca dan terpaksa baca.."
    muahaha..
    cma suka dtg menyemak kat cni.. harap akak x kesah.. :)

    BalasPadam
  8. tahniah... takper la follower tak ramai mana pun yg penting ada readers (kata2 orang yg mmg tak ramai follower) hihii.

    BalasPadam
  9. assalamualaikum pen biru...tahniah2 dah meningkat ni..:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...