Khamis, 7 Februari 2013

ENTRI KE-500 : AKU BUKAN BLOGGER FEMES

Assalamualaikum..
   


Ini entri ke 500..
Terima kasih pada korang yang menjadi sebahagian dalam lipatan sejarah hidup aku Aku mula berblog pada tahun 2009.
Tapi disebabkan aku malas nak gunakan akaun tu ditambah lagi dengan aku terlupa segala email dan password samada yang akaun atau yang backup..aku buka akaun baru..
Maka wujudlah www.penbiru.com
******
Aku bukan blogger femes.
Tak ramai yang kenal aku..
Ada yang tau nama blog, tapi tak tau nama aku.
Orang tak kenal siapa pun aku.
Aku tak pernah join mana-mana event yang mengumpulkan para blogger
Aku jarang join segment yang pelbagai-bagai
Aku tak kejar rating Alexa
Aku tak pernah kira jumlah BE Nuffnangs
Aku tulis apa aku nak tulis..

Kalau aku suka, aku cakap aku suka
Kalau aku tak suka, aku cakap aku tak suka.

Blog aku caca marba
Cerita aku menjahit manik
Cerita aku bercuti ke negara orang
Cerita itu dan ini..
Cerita artis ada tapi tak banyak (walaupun aku Admin Farid Kamil)

Aku nak jadi blogger low profile
Aku nak jadi blogger yang bagi manafaat pada orang

Aku tak kisah siapa yang nak baca
Aku tau yang baca ni memang bertujuan nak baca, 
Ada yang nak cari ilmu, 
Ada yang nak cari info dan .. yang nak spy aku

Aku tak kisah kalaupun korang
Tak baca betul-betul..
Baca sekali lalu..
Tengok gambar..
Tak komen.
Tak baca langsung..

Biarkan...
Aku suka ada kawan-kawan macam korang..
Terima kasih kerana sudi memfollow aku walaupun..
Aku bukan blogger femes!

16 ulasan:

  1. mcm lirik lagu susunan ayat n barisan..hehhee..

    sama la kite PenBiru..tulis ape yg nak..ape yg terlintas..xkisah ape org nak pikir ape org nak kate..hehehehe

    BalasPadam
  2. x femes x bermaksud x disukai... betul kan? nawaitu kita berblogging tu yang mengatasi segalanya...betul tak? ^_^ teruskan berblogging secara sihat bersama2...

    BalasPadam
  3. teruskan berblogging! saya suker tiap n3 dalam blog ini

    BalasPadam
  4. fuyo... dah 500 tu.... tahniahhh !! :P

    BalasPadam
  5. yg pasti kita bahagia & tak kacau orang... keep it up babe!

    BalasPadam
  6. yesss kita tulis aper yg kite terfikirkan, tapi masih beralaskan :)

    BalasPadam
  7. tahniah.. dah 500 dah.. byk tu... Queen suka la ayat2 di atas...
    mungkin kita sama kot... ;)

    BalasPadam
  8. x femes x semestinya x terkenal kan. ;)

    BalasPadam
  9. salam perkenalan..
    byknya.. dah 500 dah.... tahniah.

    BalasPadam
  10. semoga terus sukses dalam arena blogging...:)

    BalasPadam
  11. tahniah
    bukan senang nak capai ke angka 500 tu
    biarpun x popular cam bloger2 popular tp yg penting kita dpt apa yg kita mahu ye takkk

    BalasPadam
  12. samalah ngan js....tak femes tp wat2 femes...hehe

    BalasPadam
  13. salam kak ...
    wah..tahniah2..
    xkisah apepun..yg pnting cma suka datang menyemak kat sini :)

    BalasPadam
  14. TAK FEMES TAKPER,ASAL GLEMER JER..HAHA

    BalasPadam
  15. assalamualaikum pen biru... lagu boleh buat lagu ni heheheee...:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...