Ahad, 17 Februari 2013

REQUEST:SAYA NAK DOODLE ALIF ISMAIL (VERSI 2.0)

Assalamualaikum..

Aiseymen,.orang berdoodle..aku pun nak berdoodle jugak..dah tua-tua pun tak sedar diri la pulak aku nih.. Apedehal..benda comey kot..mana boleh taknak..

Korang nak tak? Join segmen ni

klik aje banner ni..

Serius 1st time tengok doodle buatan Alif ni memang comel gile dah macam watak kartun dalam tv. Part yang paling aku suka tuuu..kat mata dia..bercahaya betul..dan kalaulah aku punya doodle..sah-sah aku nak  doodle tu mata kaler biru..yela.. BIRU MATA HITAMKU..bak kata Wings.

Korang yang nak tu jom la join..mana tau ada rezeki..aku pun nak tukar juga doodle kat header tu..dah lama doodle tu dok mengadap lappy kat situ..kesian dia..kan?

Okeyle..itu aje..

Adeus!!!

9 ulasan:

  1. Selamat berdoodle...
    Semoga hajat tercapai.

    BalasPadam
  2. Selamat berdoodle......betullah mata dia betul2 bulat dan bercahaya......hehe

    BalasPadam
  3. semoga dapatlah satu doodle itu

    BalasPadam
  4. salam ziarah..

    terima kasih diatas permintaan anda ye. insyaallah alif akan siapkan satu per satu sepertimana yang diminta.

    rajin-rajin melawat blog alif ismail ye!

    ^_^

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...