Jumaat, 15 Februari 2013

SEGMEN BAGI PI- LAST HARI NI

Assalamualaikum..

Kembang kincup hidung rasanya bila segmen yang 1st time aku anjurkan mendapat penyertaan yang amat menggalakkan. Setakat yang aku tulis ni dah ada 23 AMT yang sudi join segmen yang simple ni. Simple sangat-sangat..

Masa masih ada hingga malam ini..esok dah tutup dan aku nak pilih pemenang..

Hadiahnya seperti yang dah aku bagitau haritu.

Pada yang nak join tu..ini syarat-syaratnya..



1. Mesti follow aku dulu (pada yang dah follow terima kasih banyak-banyak)
2. Copy banner yang ada kat bawah ni..(guna left-click pastu copy) dan ..


3. Buat 1 entri mudah bertajuk "SEGMEN BAGI PI - WWW.PENBIRU.COM"
4. Tuliskan apa yang korang tahu pasal aku dan blog aku
5. Dalam entri tu..ajak kawan-kawan follower korang join segmen ni.
6. Tinggalkan link entri korang tu kat ruangan komen di bawah link ENTRI INI


Dan hadiah-hadiahnya adalah seperti berikut..

PERTAMA : Ole-ole special dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM80
KEDUA  : Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM30
KETIGA : Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM20
Saguhati untuk 5 orang : Topup prepaid RM5 setiap seorang..

Cepatla join...tak sabar pulak aku nak umum sape pemenangnya..ok..selamat bersegment

7 ulasan:

  1. saya nak jadi pemenang !!!! heheh x) http://nasizzati.blogspot.com/2013/02/segmen-bagi-pi-wwwpenbirucom.html

    BalasPadam
  2. Suka betul baca pemilik2 blog yang kreatif macam ni

    BalasPadam
  3. salam kak..
    aa...cma join hari ni! :) tunggu... :)

    BalasPadam
  4. harap2 pantun utaqha dapat peluang ^^

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...