Selasa, 19 Februari 2013

PEMENANG SEGMEN BAGI PI

Assalamualaikum..

Jeng...jeng..jeng...


Kepada yang telah menjoinkan diri dalam segmen Bagi Pi - www.penbiru.com hari ini lah yang ditunggu-tunggu..

Sebelum di umumkan pemenangnya..aku nak tunjukkan dulu hadiah-hadiah yang dah sedia menanti..

PERTAMA : Sepasang Cotton Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM80

KEDUA  : Candy Kelapa(jangan risau..HALAL ye buatan Melayu Champa)  + FM Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM30

KETIGA : FM  Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM20


Saguhati untuk 5 orang : Topup prepaid RM5 setiap seorang..

Dan para pemenangnya...ialah..

TEMPAT PERTAMA:

TEMPAT KE-2 :

TEMPAT KE-3:

5 PEMENANG SAGUHATI @ SAGUHENPON
5. AREESA AZMAN aressazman.blogspot.com

So itulah dia para pemenangnya..agak sukar untuk aku buat pilihan. Masing-masing ada cerita dan gaya sendiri. Kepada para pemenang harap dapat smskan nama dan alamat korang ke no. aku 0125677630..kepada pemenang saguhati..sms aje nama korang kat aku..alamat tak yah le sebab nak topup takyah taruk alamat.heheh dan pastikan no.hp korang tu boleh ditopup (bukan fix line).

Kepada yang tidak menang, bukan kerana tak bagus..tapi aku tak tau nak pilih la..korang semua best-best. Doakanlah aku murah rezeki nanti aku buat  lagi GA ,yang join semua aku bagi saguhati. Korang jangan kecik hati atau merajuk pulak ye. Aku sayang korang tau!

So itu aje kisahnya.terima kasih banyak-banyak kerana sudi luangkan masa join dan tak join..walaupun singgah baca..kalaupun tak baca singgah tengok pun Alhamdulillah lee..aku terharu sangat-sangat.thanks ye..

Adeus!!!

20 ulasan:

  1. salam kak..
    wah..dah ade pemenang!..cma pun turut menang jgk! hehe.. seronoknya! nnti cma sms akak ye..
    tenkiu kak!
    tahniah utk semua pemenang :)

    BalasPadam
  2. Siapa guna postpaid tak dapat la kena top up. Tahniah kepada para pemenang. Glamour korang

    BalasPadam
  3. tahniah kepada para pemenang... ^_^

    BalasPadam
  4. tahniah pada semua.tak sempat nak join.baru buka blog..huhu

    bercuti

    BalasPadam
  5. tahniah untuk pemenang.....kepada yang tak menang cuba lagi lain hari....

    BalasPadam
  6. lumayan nya hadiah..tahniah pad yg menang tu yer

    BalasPadam
  7. alhamdulillah...xsangka jd pemenang pertama..terima kasih banyak2 akak...dpt jugk cheese yg ct mau, dpt kain cotton lg :D

    BalasPadam
  8. tahniah
    terimakasih jg, sgt bermakna pada akak walapun saguhati tqqqqq

    BalasPadam
  9. terima kasih akak pen biru... (^_^)/ tahniah jg tuk semua..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah den monang tompek keduo...yahoo...tq yer...nanti PM balik bercuti PM smskan alamat yo...;-)

    BalasPadam
  11. Tahniah kpd pemenang.. xde rezeki di sini.. hehe

    BalasPadam
  12. Wah..CTK menang 1st prize!
    Tahniah utk semua jugak.

    BalasPadam
  13. assalamualaikum pen biru...tahniah2 pd mereka yg berjaya...:)

    BalasPadam
  14. tahniah kepada semua pemenang :D xsempat nak join..hee

    BalasPadam
  15. tahniah buat semua yg berjaya......
    check tak berjaya...... takpa takde rezeki check........

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...