Isnin, 4 Februari 2013

MYHEPPI VS FACEBOOK

Asssalamualaikum..

Dikhabarkan ada 1 laman sosial baru yang telah di lancarkan..di khabarkan juga ianya di bangunkan oleh orang Islam. Aku tidak pasti perkara ini.

Ia hampir menyerupai Facebook..dan aku pun telah mendaftarkan..hihih...


Jom kita meriahkan laman sosial yang baru ini..

Terma dan syaratnya cukup menarik..korang bacalah la sendiri kat link http://myheppi.com/index.php?do=/term-privacy-new

15 ulasan:

  1. salam isnin
    singgah pagi
    apa khabar pagi ini

    BalasPadam
  2. Kakak tertinggal dan terimakasih sebab baru tahu dari N3 PB ini.

    BalasPadam
  3. Selamat pagi….betul ke ada ni?

    BalasPadam
  4. assalamualaikum pen biru...betul ke mama pun baru tahu ni...:)

    BalasPadam
  5. macam nak register je.. harap office tak block

    BalasPadam
  6. salam kenal :)

    saya nie setia dgn blog & FB je setakat nie..twitter ade tapi tak ngam pulak saya dgn twitter ehehehee

    BalasPadam
  7. betol ke ni..bagus la kalo ada orang Islam yg buat program camni..

    BalasPadam
  8. Wah, ade jugak laman social mcm fb tp islam yg bangun kan... harap diperluaskan lagi pengenalan nye.. =)

    BalasPadam
  9. sy dh dftar pn myheppi tu.sla2 kn bg spe yg minat...mmg bes myhepi ni.bgus sgt2

    BalasPadam
  10. Otai.My plak mcm twitter..ciptaan rakyat malaysia gak..try usha http://otai.my

    BalasPadam
  11. myheppi mcm fb, Otai.My mcm twitter..malaysia nya gak..try la usha..masing2 dh ad sendiri punya..haha..bgus2...http://otai.my

    BalasPadam
  12. tahu psl ni tp x try dftar lg, tkot lupe..hihi..klau rmai kwn2 yg join, ct join jugk nti :D

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...