Rabu, 25 April 2012

PENGSAN!!!

Assalamualaikum..

Minggu ni banyak jugak load kerja aku..Ditambah dengan menanggungkerja kawan aku yang cuti bersalin. Aku ni bila la pulak nak bercuti bersalin ni...aduyaiii..

Kalau korang perasan, entri aku minggu ni semuanya kontot-kontot jer..tak sempat nak memikir..kepala aku dah full..

Dan aku rasa macam nak PENGSAN!!!


10 ulasan:

  1. hoke..katak yg pengsan tu comel!

    BalasPadam
  2. Aiii, maskot pun bleh pengsan. Hehehe.. Takpe la.. kalo tak sempat update tunggu la bila free baru update blog.

    BalasPadam
  3. ishh jangan la kerja teruk sangat sampai pengsan..hehe..take 5 k..jgn lupa rehat dik ya..err yg dlm gambar tu katak ke?

    BalasPadam
  4. samalah akak..dkna pon tengah menangung kerja kawan sedang cuti bersalin..bz bebenor..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum pen biru...siapa plak yg pengsan ni....:)

    BalasPadam
  6. mak aii, serius gambo tu?

    rasa seram lak tgok giant frog tu tpi kelako pun ada...hahahah

    BalasPadam
  7. alamakkk..jgn la pngsan...takde spe nak agkat nnti..hehehe..

    saba jela..smoga kamu kuat :)

    BalasPadam
  8. ingatkan pen biru yg pengsan.

    si katak maskot rupanya..

    p/s mngenai bible.nnti2 boleh kongsikan ye.

    BalasPadam
  9. Salam akak pekaba?uishh sabar akak..busy sangat ye..sy baru nak muncul balik..ahah..jgn lupa rehat jap akak ye..

    BalasPadam
  10. teruknya kerja smp rasa nak pengsan..hehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...