Ahad, 8 April 2012

ABP 2011

Assalamualaikum..

Post terlewat aku hari ni..selalunya pagi-pagi aku dah post atau autopublish je. Malam ni kat TV3 ada siaran langsung Anugerah Bintang Popular..

Siapa agaknya yang paling popular tu? Aku kalau tengok pun, bukannya nak tengok sangat siapa yang menang, aku  cuma nak tenggok gelagat pengacaranya sahaje..siapa lagi kalau bukan Kak Engku..hehe..

Aku yakin, esok mesti ramai blogger buat entri pasal ABP..dan kalau dah ramai buat..aku taknak la buat. Sebab ceritanya sama aje.

Aku takde benda nak meraban apa hari ni..aku nak ajak korang tengok gambar ni je....kiut kan?


jangan pisahkan..aku dan dia...

6 ulasan:

  1. suka kalau zizan menang artis plg popular

    BalasPadam
  2. heheh gambar betul ke ni?macam edit jer pulak nampak ayam tu lagi besar dari monkey tuh..hehehe

    laa malam ni abp?tak tahu pun..ki3..nak tengok jugak siapa yang popular tu..tengok kejap2 bolehla..

    BalasPadam
  3. a'ah rasanya pun macam zizan jer sesuai menang abp tahun ni..hehe tgok jerlah..

    BalasPadam
  4. aaron aziz kot...hehe..

    ***baik benor ayam ngan monyet tu kan..kiut je muka depa..hehe

    BalasPadam
  5. kah3....
    mngah paling suka tengok gambar ni >>,,,, monyet ajak2 ayam....cinta monyet...hangat2 tahik ayam...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...