Isnin, 2 April 2012

MAKE-UP ARTIS

Assalamualaikum..

Aku nak rekomenkan kawan aku yang sorang nih..dia ni mak andam atau dalam bahasa modennya Make-up Artis..

So kepada korang-korang yang bermastautin di Alor Setar dan kawasan jajahan takluknya dan perlukan khidmat beliau, boleh lah call dia terus ye ..019-4928915(Baya)..sebelum tu aku nak tunjukkan contoh-contoh hasil kerja tangannya itu..






Boleh make-up untuk sanding, akad nikah, bertunang , dinner dan apa-apa aje..jangan malu-malu..sila call beliau ye..Adeus!!!

9 ulasan:

  1. power solekan yang tepat, tak lawo pun boleh jadi vogue!

    BalasPadam
  2. assalamualaikum pen biru...wah cantik nyer..:)

    BalasPadam
  3. first tq beb,,aku dah boleh komen dgn gembiranya..hehehe


    gila gempak make up ni..nak nak yg tudung oren ngan yang last ni..halus betul kerja melukis ni..tak mampu hakak..awwww

    BalasPadam
  4. pic last tu cantik sgt..pandai beliau shading smp nampak kurus sikit mukanya.hehe..

    BalasPadam
  5. ehhh..yang tudung oren tu dah jadi macam fasha sandha dah..aisshh..banyak cantik lorr..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...