Selasa, 17 April 2012

KFC..SEDAP SANGAT KE?

Assalamualaikum..

Tajuk post aku ni memungkinkan aku kena cakar dengan kaki ayam Colonel janggut putih tu..hehehe..ni ha, aku nak share info dengan penggemar KFC. Mungkin ada yang tahu dan ada yang tak tahu..

Sekarang ni hingga Mei 2012, korang boleh makan KFC dinner plate dengan setengah harga.


Tapi bermula jam 6.00petang hingga 9.00malam aje. Bolehla pergi bawak family korang. Aku sebenarnya hairan, sedap sangat ke KFC ni? Padahal ianya hanyalah ayam goreng yang disalut tepung. Pun begitu, bukan main ramai peminatnya mengalahkan Aaron Aziz.

Bukan main lagi aku tanya korang, walhal aku sendiri pun suka. Masa nak beli tu terhegeh-hegeh beratur. Tak cukup beratur dalam restoran, aku beratur dalam kereta nak Drive Thru..dah makan...biasa jer rasanya..kesiankan..

Pelaris apa agaknya diorang pakai ni..dalam kata lain walaupun rasanya takdela sedap sangat, aku jugaklah yang menyibuk-nyibuk beratur nak beli..hehehe

Ayam dan aku tak dapat dipisahkan..Korang apa lagi..jom!! Adeus!!!

21 ulasan:

  1. sapa yg xske..? suma ske...! :)

    BalasPadam
  2. lepas kes gaduh tu, sya lum sempat jejak KFC lagi...huhu, lama kan...

    bukan boikot cuma dah muak tpi ada promo ni cam best je kan... rugi tak grab!

    BalasPadam
  3. sedap..tapi xboleh amalkan....demok badan...kempis poket....

    BalasPadam
  4. sedap...tapi x leh mkn selalu..mahal.XD

    BalasPadam
  5. seketul aje dah muak..lps tu teringin balik..

    BalasPadam
  6. assalamualaikum pen biru...sedapnya thanks KFC bagi promosi mcm ni mmg ramailah yg pergi beli...:)

    BalasPadam
  7. intan seblan 2x blh la..klu dah sebulan 3x..muntah kayak intan ;)

    BalasPadam
  8. KFC guna bomoh ni mandrem kita semua. Heheh. rasanya kalau saya pilih KFC tu hanya sebagai melengkapkan kitaran pilihan makanan yang ada. Sbb dah jemu dgn makanan biasa sperti nasik atau mi, beli plak fasfood. Pastu balik semula makan naisk seperti biasa. Sedap tu, boleh la. Rasa kelainan jugak sebab side dish dia mash potato tu, dgn coleslaw memang jadi signature KFC. Tempat lain mana ada. Dan of cos cheezy wedges.

    BalasPadam
  9. entah ekk rasanya biasa saja tp semua org suka.ohh aiman baru kata nak makan KFC,setengah harga ni bolehlah.haha..

    BalasPadam
  10. Yana pn suka sgt ayam kfc ni..eh memang ia sedap!ayam dia xsme pn dgn aym mc d..sedap!pastuh coleslow ngn chezy wdges wajib tu..harga dia pn affordable ckit compare to,mc d,a&w n piza..

    BalasPadam
  11. pb kalau sibongsu tak de dirumah memang tak masuk lah kfc ni.
    nasib baik dia pun tak selalu mintak..setahun tu ada la 2 ke 3 kali je..

    BalasPadam
  12. lama dh tak singgah kfc..mcd menjadi pilihan .hehe..

    BalasPadam
  13. hahahaa tu lah pasal akak...macam mcd pon sama gak..kadang2 beger kat gerai tepi jalan lagi sedap kan?? ;p

    BalasPadam
  14. kalau KFC saya suka ayam dia je...mmg suka sgt la,tu la pelaris apa depa pakai ni..heheee

    BalasPadam
  15. ntahlaa sedap ke x tp yg pasti kwn slalu gak ke sini....hehehe.

    BalasPadam
  16. biaso la brand dah popular nih tak sedap pun org ckp sedap...hehe

    BalasPadam
  17. salah 1 menu time sklah,aku dok kirim kat ida klu dia outing...hahahaha

    BalasPadam
  18. dah lamo dah tak makan kak...tak sedap pun, tp anak2 suka...terpaksa la ikut...hahahaha..

    BalasPadam
  19. kelazatan kfc dah semakin menurun.. tapi.. terkadang tu.. beli gak.. sebab dah lama xmkn..hehe

    BalasPadam
  20. Setuju kak...sy pun dah muak mkn kfc ni...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...