Isnin, 23 April 2012

MOOD MANIK SUDAH MARI

Assalamualaikum..

Wahai kawan-kawan ku sekalian..

Dengan ini aku mengumumkan.. Tempahan Kini Dibuka!!!

Mood bermanik aku sudah mari. Kepada korang yang dah ada baju untuk raya, kawen, tunang, kenduri, dinner ke hapa ke..meh kat aku .

Kepada yang nak bajet (setakat mampu)..boleh tengok CARA KIRA UPAH JAHIT MANIK ini. Kat sini penerangan yang cukup jelas. So korang bolehla bajet-bajet berapa yang korang mampu dan design macam mana yang korang nak..

Tempahan ni dibuka bukan untuk korang aje.. Di buka untuk semua sesape yang membaca blog musyuk aku ni. Jika berminat sila sms/call aku ye 0125677630.

Aku sibuk sangat sebenarnya hari ni dan aku tak de idea nak menulis..ok..cukup takat sini aje.Adeuss!!!

7 ulasan:

  1. semoga mendapat sambutan bisnes manik tuh...amin...:)

    BalasPadam
  2. Salam,
    Bila ada mood, semua menjadi. Buat yang terbaik ye, PB

    BalasPadam
  3. Ololo...musyuk ke blog ni? Hehehe. Dah tu kena pos ke baju kalo nak upah jahit manik?

    BalasPadam
  4. ana, aku nak mtk hg jahit baju mak aku.. kain dia plain ja.. nt aku pos baju tu na...

    BalasPadam
  5. Ina..: ok nanti hg sms aku..aku nk sms alamat kat hg..

    BalasPadam
  6. mmg menarik, dh nak dekat nak raya nie kan.semoga murah rezeki..:)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum pen biru....bisness yg menarik skali ni...:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...