Rabu, 11 April 2012

MENANG LAGI!!! TERIMA KASIH SINAR.FM

Assalamualaikum..

Yeah!! Yeah!!

Ini kali ke-2 aku memang sesuatu dari peraduan online di Sinar.fm.  Memang aku tak sangka pun boleh menang. 2 tahun lepas, aku menang CD Azlina Aziz, semua lagu-lagu lama yang evergreen..pun aku menang dari peraduan di Sinar.fm juga.

Kali ni aku menang...
cover depan

lipatan pertama...


 Lipatan kedua...
Lipatan ketiga..memang ekslusif...

Actually aku sendiri pun dah lupa bila aku jawab soalan peraduan tu.Memang tak ingat langsung,sehinggalah aku terima parcel semalam 10.04.2012..heheh,..ada 5cd tau dalam album ni. Puas la aku menyanyi nanti. Aku pulak memang minat dengan Datuk Sharifah Aini ni. Suara dia tak ada tandingan dan tak ada yang serupa. Tambah-tambah lagi lagu Terbang Helang. Orangnya yang sangat humble..personaliti yang sangat keibuan..(rasa nak je aku jadi anak angkat dia..eh..eh..nak ke dia angkat aku yang berat nih..hihihi). Apapun, Alhamdulillah...


6 ulasan:

  1. Tahniah PB..acik suk lagu2 lama datuk S.Aini

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah mmg rezeki PB. Congrate yer..nak beli mahai gak tu smp 5cd..:)

    BalasPadam
  3. rajin kau join ek..tabik spring..toingggggg

    BalasPadam
  4. allhamdulliah...
    rezeki...tahniah...^_^

    BalasPadam
  5. wah murah sungguh rezeki....;)

    BalasPadam
  6. tahniah....best tu dapat dari sinar fm...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...