Isnin, 16 April 2012

SENI UKIRAN TEMBIKAI

Assalamualaikum..

Aku yakin korang pernah tengok ukiran pada buah tembikai..lagi-lagi kat meja makan pengantin. Kali ni aku nak share gambar ukiran dengan korang, manalah tau tetiba terasa nak try ..

Biasanya orang ukir bentuk bunga dan yang sewaktu dengannya. Apa kata aku bagi design baru untuk korang..

buah ni aku sayang nak makan..sebab terlalu cantik

ini pun sama..tak sampai hati nak makan

yang ni aku tak lalu nak makan...

yang ni aku tak reti nak makan sebab tak tau nak gigit kat mana

yang ni paling aku takut nak makan..dia kokak tangan aku kang..hahaha

Adeuss!!!

13 ulasan:

  1. cantik dan memang sayang nak makan dan memang tak lalu nak makan
    hehehehe

    BalasPadam
  2. assalamualaikum pen biru...wah cantiknya....:)

    BalasPadam
  3. cantik2!!...nak mkn pun berkira2 nih...

    BalasPadam
  4. pic no 3 tu wpun unik tapi mmg scary gila.haha

    BalasPadam
  5. yang katak tuh ado ke yang sanggup makan ek...haha

    BalasPadam
  6. Yang katak tu first time tgk. Tapi rasa geli nak makan. Heheh. Sian kat tembikai tu. Padahalnya dia tak bersalah pun org tak lalu nak makan.

    BalasPadam
  7. salam PB macam2 idea kan..yang bunga tu cantik..

    BalasPadam
  8. Salam PB..

    Cemana nak mkn tu ye.. Hehe

    BalasPadam
  9. Kreatif betullah tangan-tangan terpilih tu...

    BalasPadam
  10. kwn respek betullaa dieorg ni,memang hebat sgt2....pandai.

    BalasPadam
  11. kalau wat lukisan bunga.. mmg sayang ler nak makan kan...

    tapi kalo dah terlebih kreatif.. smpai jadi..lukisan binatang laa... aisshhh... mmg xkan lalu nak mkn ler jwbnyer kan..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...