Ahad, 9 Oktober 2011

MANIK SIMPLE

Assalamualaikum...

Rezeki yang tak putus. Ada-ada saja orang yang memerlukan khidmat jari jemari aku. Kali ni pelanggan aku (kawan aku jer) nak aku buat design yang paling simple dan menjadi trend kat ofis aku sekarang. Aku cuma ambik masa 8 jam untuk siapkan baju ni..So kalau ada yang berkenan nak try bolehla contact aku. Kalau nak design ni aku jamin boleh siap cepat. Jom tengok..





Hokay..tu jer untuk kai ni..Adeus!!!

Nak tengok lagi?..Manik Part 24

10 ulasan:

  1. akak...yang nie manik kat lengan jer ey?? berapa harganya??

    BalasPadam
  2. dkna ye tangan je..yg ni RM45..kalau baju dkna kecik, mungkin murah lagi sebab sy kira ikut brapa byk manik yg nk kena guna..kat opis ni mmg jd trend..tak tau knp..heheheh

    BalasPadam
  3. jelesnya dengan org yang berjari seni ni...kite tak pandai nak jahit2 manik.

    BalasPadam
  4. nuwairani:sy pun dok belajar lagi ni..heheh..meh nak tolong jhit

    BalasPadam
  5. kemas dan cantik jahitan manik neh....;-)

    BalasPadam
  6. simple yang selalunya nampak cantik, tak sarat sangat.sungguh berseni awak ni eikk

    BalasPadam
  7. ixoraroxi..tq..sy pun masih belajar lagi

    BalasPadam
  8. amboi...menitik ayaq lioq aih...

    bkn tgk makanan ja menitik..tgk manik pon boleh menitik gak taw..!!

    cantik + simple..:)

    BalasPadam
  9. qaseh..kesiannya..meh sini baju sy nak tlg buat

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...