Ahad, 23 Oktober 2011

BLOGLIST KU HILANG...

Assalamualaikum...

Aku nak minta maaf banyak-banyak pada korang-korang semua yang sudi mem"follow" aku dan yang aku mem"follow" korang..Biasanya aku akan jejalan tengok blog korang bila korang masuk entri baru..tapi bila aku dah bertukar ke dot com, blog list aku hilang..so aku kena set semula..

So..jangan ada yang terasa hati ye kenapa korang komen kat blog aku tapi aku tak komen kat blog korang..lepas ni aku akan komen seperti biasa..mahap kan aku yee...petang-petang karang aku singgah blog korang yee..

5 ulasan:

  1. huuuu... macam na boleh hilang nie akak?? jangan lupa singgah rumah dkna :)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum ...nape jadi mcm tu jom jejalan hujung minggu ni....:)

    BalasPadam
  3. dkna & mama: dia hilang sbb url dah bertukar..dulu url blogspot..skrg dah dot com..bukan takat bloglist, iklan nuffnangs pun kena set lain..huhuhu...

    BalasPadam
  4. salam kenal juga,saya singgah sini..selalu2 berkunjung ye..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...