Selasa, 4 Oktober 2011

BRONT PALARAE SKODENG PENBIRU

Assalamualaikum..

Gempak tak tajuk?hahahah citernye gini la..hari tu.. (Ahad 02.10.2011) aku sibuk update post untuk blog..sambil meninjau akaun fb gunasama aku tu..tup tup..ternampak post dari Bront Palarae Official..(actually post tu Admin dia yg buat..dia ada d LA sekarang)

klikla sendiri kalau nak besarkan..

Nak tau apa kisahnya, klik DiSini
ngeheheheh..nasib baik aku bagi komen yang membina bukan yang membinasakan..Apa-apa pun aku nak ucap thanks la pada Admin Bront yang nampak dan sharekan entry aku tu dengan peminat-peminat Bront..Adeus!!!

13 ulasan:

  1. beshnyer..artis dtg skodeng..hehehe

    BalasPadam
  2. wah!!..seronoknyaaaaaaaaa.... :)

    p/s dkna kerja bawah JPM :P

    BalasPadam
  3. comel anak2.. thanks singgah blog saya..:)

    BalasPadam
  4. kite suke bront! tersnagat hensem, macho, tinggi, n apa lagi? memang kacak la!

    BalasPadam
  5. wah, bront palarae tu. sukala dia berlakon

    BalasPadam
  6. juwita:thanks ye

    nuwairani:ye..dia memang tinggi,kurus je orgnye..tp kalau bckp dgn kwn2 memang 100% slang kedah..heheh

    Cik jatt:sy pun suke..:)

    ila:heheh..tq

    BalasPadam
  7. wah takkira lah admin ke artis ke..glemer u!

    BalasPadam
  8. rina:admin tak glamer..yg glamer artis..org tak kenal pun admin..heheheh

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...