Isnin, 17 Oktober 2011

KENAPA AKU MUDAH TERLUPA???!!!

Assalamualaikum..


Aku tension sebenarnya dengan diri sendiri..masalah yang aku memang tak tau nak cara nak ok kan balik..Masalahnya, aku mudah terlupa. Ni kisah aku mudah lupa password. Sampai berkali-kali aku try. Kadang-kadang terlupa password ATM..pernah terjadi sampai kad kena telan..kadang-kadang  password smartcard yang aku dok guna buat kerja ni..dan dah selalu sangat sampai kena block.

Pagi ni aku dah terlupa bukan setakat password, siap dengan alamat email sekali. Puncanya aku nak update blog untuk program 5S kat pejabat aku. Macam nak gila jugak pagi ni. Selalunya aku akan postkan entry awal-awal pagi sebelum pukul 8...tapi hari ni dah pukul 2 baru ada entry. Alhamdulillah, dapat jugak aku settlekan tadi..itupun aku terlupa alamat email pemulihan (2nd email) yang aku set masa nak setup blog tu dulu).

Nak jer aku letak 1 password yang sama untuk semua sekali yang melibatkan password, tapi aku takut jugak..manalah tau ada pulak hawaw yang jaki dengan aku nanti..

oklah..aku nak sambung keja..lunch hour pun dah abess... Adeus!!!

*kata orang , kalau suka makan kepala ikan, memang boleh jadi pelupa..aku tak suka kepala ikan yang besar2 tu..aku suka kepala ikan kembung je..itu pun boleh jadi sebab ke?...

9 ulasan:

  1. pasal urat dah banyak putus kot..hehehe

    BalasPadam
  2. hihih...tula...kite pon selalu jadi macam tu sampaikan kene tulis kat mana2 klu2 password tu sebab takot terlupa.

    BalasPadam
  3. banyak benda yang kamu fikirkan tu sampai terlupa...cara mahu ingat simpan dalam buku...yang penting orang tak tahu

    BalasPadam
  4. salam ...hehehe kelakar jer kn mkn kepala ikan boleh lupa juga yer...:)

    BalasPadam
  5. ikatankasihku..mungkin jugak le..kan.hheheh

    nuwairani..kadang2 yg ditulis tu pun tak ingat mana letaknye..hehe

    kancil..mungkin jugak..dok pikir cmner nak tambah duit.cdgn yg bernas.tq ye

    mama..heheh..ntah le..kata org2 tua cmtule.

    BalasPadam
  6. sebelum pukul 8 pagi...>awainya masuk opis...

    BalasPadam
  7. mak ngah..sampai opis dalam pukul 7.50 cmtu..heheh

    BalasPadam
  8. salam kenal...

    sy pun terlupa email blog...

    cam mane ye nak trace balik huhu

    BalasPadam
  9. cik wawa..telupa email blog ye..cmne bleh jd cmtu?sy dulu ada 1 blog.kerana terlupa password, terpaksa buat email baru..huhu..itu je caranya..hiks!

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...