Rabu, 12 Oktober 2011

"Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina"


Assalamualaikum..

Kali ni aku sesaje gatal tangan nak join benda ni. Macam best jer. Bukan nak susah pun. So pada sesape yang teringin rantaikunci burung marah ni, bolehla join benda ni..kalau nak join klik je sini.

Stepnye..copy je gambo yg kat atas tu, buat entry pasal tajuk yang kat atas tu, pastu post jer entry tu kat blog korang. Pastu copy link untuk entry korang tu..paste kan link tu kat colum komen di blog cam link yang aku bagi kat atas tu...(berape banyak kat atas tu daaaaa..)

okey selamat mencuba. Tarikh tutup 18 Oktober 2011..pukul 2 petang (aisey macam nak tutup peti tender jabatan aku jerr) .Adeus !!!

8 ulasan:

  1. angry bird.....

    kawan ila suka betoii angry bird...hehe..

    gd luck..;)

    BalasPadam
  2. dkna: tq yer

    ila: pcya tak..ni 1st time tau pasal burung marah ni..hahahahah ketinggalan betol la

    BalasPadam
  3. ixoraroxi:ye la tu..hehehe...

    BalasPadam
  4. TQ sudi join.. semoga bertuah ;)
    Ada masa, sila blogwalking semua link peserta, leh tambah kenalan..kan..kan

    TERKINI DI LULU-PAGES

    BalasPadam
  5. gud luck ! ^_____^

    dr peserta no 81 :)

    BalasPadam
  6. lulu; tq ye..nanti kite terjah

    cik ieda..tq..:)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...