Ahad, 30 Oktober 2011

Doodel Kurniaan Tengku Puteri..Kau Ado???

Assalamualaikum..

Yeeeeeehuuuuuu..dengan riak dan takburnya aku happy gila hari ni. At last aku dapat jugak hadiah yg aku tak reti nak buat sendiri. Terima kasih bebanyak kat Tengku Puteri kerana telah memilih Cerita Dongeng rekaan aku sebagai pemenang saguhati..bukan senang ooo nak menang. Macam-macam cerita yang peserta hantar. Semuanya best-best belaka. Kalau aku jadi Tengku Puteri & Puan Kutu, mungkin kepala aku dah gugur rambut sebab tak tau nak pilih.

Ini le doodle aku..jom tengok..

chomey tak??? jangan jeles tau..hehehe

Apepun..aku nak ucapkan terima kasih banyak2 le pada Tengku Puteri..pasni aku nak kena cari baju kurung kaler cam doodle tu..hahahah..pasti chomey...

Mula tu dia buat 1 je..pastu buat 1 lagi sebab yang mula-mula tu dia kata kecil sangat..oleh kerana tamak, aku hambik 2-2..hahahahahah . Jangan marah haaaa... Best giler wei...

Hahaha..dengan jahatnya aku menyalahgunakan doodle dengan menjadikannya header aku..jangan marah Tengku Puteri..ekekek..ni sebagai tanda penghargaan sebab Tengku Puteri sudi bagi hadiah ni kat aku tau.

So korang , pasni kalau Tengku Puteri dan Puan Kutu buat contest, masuk jer le. Mana tau dapat hadiah cam aku jugek. Apepun thanks again ye..Adeus!!!
  

8 ulasan:

  1. comel giler....mmg biru..hehehe

    tahniah yer!

    BalasPadam
  2. ixoraroxi:heheh,,sj2 try buat sendiri..jadik ker?

    ikatankasihku..tq yer

    BalasPadam
  3. tk ade saper nk hadiah kt aku

    BalasPadam
  4. hik hik..walaupun dh jadik mak-mak tp masih berkenan dgn mende-mende comey mcm doodle nih kan..

    BalasPadam
  5. abghani..ala kesiannya..

    rina cik betty..jiwa kanak2..hahaa

    BalasPadam
  6. tahniah sebab menang contest cerita dongeng tu walaupun cuma saguhati...

    and cantik sangat "doodle" tu!

    jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com :)

    BalasPadam
  7. Faz abas:tq..nanti sy follow ye

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...